Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Stokke Xplory - en av de mest eleganta barnvagnarna på marknaden

Denna innovativa barnvagn är utformad med tanke på både stil och funktionalitet. En av de mest distinkta egenskaperna hos Stokke Xplory är dess höj- och sänkbara sits. Denna funktion gör det möjligt för barnet att sitta i ögonhöjd med föräldern, vilket skapar en nära och interaktiv upplevelse. Föräldrar kan enkelt justera höjden för att passa deras egen längd och för att hålla barnet nära och bekvämt.

Stokke Xplory är också känd för sin eleganta design och högkvalitativa material. Den är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger både säkerhet och komfort. Dess stabila konstruktion och 360-graders svängbara hjul gör den lätt att manövrera i staden och på olika underlag.

Stokke Xplory är en investering i både stil och funktion, och den erbjuder föräldrar en bekväm och trendig lösning för att transportera sina barn. Oavsett om du är ute efter en barnvagn som kombinerar design och funktionalitet eller en som gör det möjligt för dig att hålla ditt barn nära, är Stokke Xplory definitivt värd att överväga.

Vanliga frågor

Kan Stokke Xplory anpassas till olika föräldrars längd?
Ja, höjden på handtaget kan enkelt anpassas för att passa olika föräldrar.
Vad är maxvikten i Stokke Xplory?
Barnet får som mest väga 22 kg.
Vad tillverkas Stokke Xplory klädsel i för material?
Textilier tillverkade av 100 % återvunna PET-flaskor.