Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Stokke

Stokke har i över 90 år främjat smart design och hållbara produkter för en sund utveckling.
Tripp Trapp
Möbler
Vagn
Bad
231 träffar
Populärast
Sleepi V3 Mini Spjälsäng - Natural Stokke
Stokke
Sleepi V3 Mini Spjälsäng - Natural
3 895 kr
Tripp Trapp Stol - Hazy Grey Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Hazy Grey
2 295 kr
+12
Tripp Trapp Stol - Black Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Black
2 295 kr
+12
Jetkids™ By Stokke® Bedbox® - Black Stokke
Stokke
Jetkids™ By Stokke® Bedbox® - Black
Rabattkod
1 799 kr
+4
Tripp Trapp Stol - Walnut Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Walnut
2 295 kr
+12
Tripp Trapp Stol - Warm Red Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Warm Red
2 295 kr
+12
Visar 48 av 231 produkter

Stokke - högkvalitativa produkter för barn

Stokke är ett varumärke som hjälper till att förena familjen. Stokkes produkter gör det möjligt att sitta vid matbordet, bada, ta promenader och sova - tillsammans med ditt barn! Stokke grundades i Norge 1932 och har sedan dess specialiserat sig på att producera högkvalitativa möbler. 1972 var året då Stokke skapade sin första produkt för barn - den mycket uppskattade och klassiska matstolen Tripp Trapp. Sedan dess har varumärket skapat flertalet barn- och babyprodukter som underlättar i vardagen. Stokke erbjuder allt från matstolar i olika utformning och design, sängar i flera storlekar, badbaljor och en smidig barnvagn - bland annat! Idag är Stokke ett möbelföretag som har ett enbart fokus på premiumdesign för barn. Är ni ute efter högkvalitativa produkter med lång livslängd är Stokke att rekommendera!

Vanliga frågor

Hur ser en skillnad på en ny och gammal tripp trapp?

Serienummer och tillverkningsdatum är tryckta under ett av benen på stolen. Hittar du inte numret kan du mäta mellanrummet på ryggstödet - är mellanrummet 3,5 cm är det en ny upplaga, är mellanrummet 2,5 är den producerad innan 2003.

När kan bebis sitta i Stokke Tripp Trapp?

En bebis kan börja sitta i en Stokke Tripp Trapp från och med att hen är alldeles nyfödd. Då krävs det ett bebyset som enkelt kopplas på matstolen.

Passar nya tillbehör från Stokke min gamla Tripp Trapp Stol?

Nuvarande tillbehör till Stokke Tripp Trapp passar alla matstolar som är producerad innan 2003. Är stolen tillverkad innan dess passar de dessvärre inte.

Hur fäster man en Stokke bricka?

För att fästa din bricka från Stokke krävs det ett Baby Set, det vill säga en bygel. Har du en bygel som är tillverkad efter 2011 fungerar den fint - en äldre än så är dessvärre inte kompatibel.

Hur länge behövs en bygel?

En bygel är bra att använda sig av på familjen matstol tills dess att barnet sitter själv utan problem. Det brukar inträffa i en ålder på cirka 6-8 månader.