Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
105 träffar
Populärast
Visar 24 av 105 produkter

Stokke matstolar samlar stora som små vid matbordet

Stokke har sedan många år tillbaka tillverkat tåliga, bekväma matstolar som går att använda under lång tid. En Stokke stol gör sig alltid väldigt uppskattad hos både barn och vuxna, i och med att de flesta kan användas från tidig ålder och i många år framåt. Hos oss på BabyWorld hittar du flera olika modeller! Allt från storsäljande Tripp Trapp till Steps, Nomi och Clikk. Varje barnstol erhåller otrolig kvalité och erbjuds i flera fina färger. För att barnet ska sitta så bekvämt som möjligt finns det även dynor.

I och med att stolen kan användas i många år har varje matstol olika tillbehör som förlänger användarperioden. Beroende på stol kan du använda dig av Newborn Set, Babyset och Sele. När barnet kan sitta själv tar du samtidigt av dessa och använder stolen så som den är. En matstol från Stokke gör så att ditt barn kan sitta med vid matbordet under hela sin barndom – vilket är mysigt för både dig och för den lilla.

Vanliga frågor

Hur skiljer sig Stokke matstolar?
Största skillnaden mellan Stokke stolar är dess design. Stolarna ser väldigt olika ut, men fyller samma funktion – att den lilla ska sitta skönt vid matbordet. De allra flesta stolarna kan du använda från tidiga spädbarnsåren och i många år framåt.
Vad är maxvikten på Stokkes matstolar?
Steps: 84 kg
Tripp trapp: 136 kg
Clikk: 15 kg
Nomi: 150 kg