Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Freerider Co


Freerider Co grundades 2017 av brittiska Scarlett Williams. I sortimentet återfinns prisbelönta bärsjalar, stilrena skötväskor i veganläder och praktiska matchande barnvagnskrokar. Grundfilosofin är att tillverka produkter lokalt i Europa av högsta kvalitet med så hållbara materialval som möjligt. För att göra detta möjligt har stor vikt lagts på att hitta rätt fabriker och tillverkare som garanterar att materialen stämmer väl överens med företagets vision.

Filtrera

Brun
Grå
Grön
Rosa
Freerider Co

Pris

14produkter

Prisbelönt bärsjal

Brittiska Freerider Co har som mål att tillverka stilfulla produkter som kan användas både under och efter graviditeten. Man arbetar med hållbara material och kombinerar miljömedvetenhet, hög kvalitet och design på ett modernt och attraktivt sätt. Den härliga bärsjalen, som finns i många underbara färger och mönster, har vunnit Första pris två år i rad i England ("Best Baby Carrier" at the Mother and Baby Awards). Bärsjalarna är tillverkade av mjuk och skön TENCEL som produceras och utvinns ur hållbart odlade träd. Processen är flera gånger bättre ur miljöaspekt än till exempel framtagning av bomull som kräver betydligt mer vatten i tillverkningen. 


Praktisk skötväska

Freerider Co har även en riktigt snygg och praktisk skötväska i ryggsäcksmodell. Tillverkad av naturtroget vegan-läder som enkelt kan torkas av vid behov. Skötväskan är rymlig och du får lätt plats med allt du behöver ta med dig till ditt barn när ni ska ut på äventyr. Skötväskan innehåller skötdyna, många smarta in- och utvändiga fack, inklusive plats för en laptop eftersom även vi vuxna har behov att få med oss våra saker. Som extra tillbehör kan du köpa de smarta barnvagnskrokarna som du smidigt klickar fast på väskans metallringar så att du kan hänga skötväskan på vagnens handtag under promenaden.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: 7 - 16
Lunch: 12:30 - 13:30