Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

A-Safety


A-Safety är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av barnsäkerhetsprodukter till hemmet. I utbudet finns bland annat klämskydd, hörnskydd, spisskydd, låd-och skåpreglar samt hörselskydd till barn. Här köper du också den smarta cylindern så att du själv kan mäta storleken på små leksaker. Allt som ryms invändigt i cylindern kan ett barn under 3 år svälja och det kan i sin tur orsaka kvävning. Kort och gott erbjuder A-Safety allt man som nybliven förälder kan tänkas att behöva för att barnsäkra hemmet på ett lyckat sätt.

Filtrera

A-Safety

Pris

1produkter

Barnsäkerhetsprodukter för hemmet

Med vetskap om att de flesta olyckor som händer barn sker i hemmet så känns det viktigt att se över miljön hemma och göra vad man kan för att förhindra att en olycka kan uppstå. En billig försäkring!

Företaget A-Safety strävar efter att vara en del av ett hållbart samhälle och arbetar med att se över sin produktion så att den hela tiden förbättras. Man använder till exempel el från förnyelsebara energikällor som sol, vind och vatten. Dessutom använder de sig endast av miljöcertifierade åkerier.

I produktionen satsar man på att öka andelen återvunnet material och de förebygger föroreningar i sin produktion, alla medarbetare är medvetna om de högt uppsatta miljömål de ställer på sig själva.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30