Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
21 träffar
Populärast
Yoyo Bag - Air France Blue Babyzen
Babyzen
Yoyo Bag - Air France Blue
Outlet 30%
626 kr895 kr
+3
Yoyo Bag - Toffee Babyzen
Babyzen
Yoyo Bag - Toffee
Outlet 30%
626 kr895 kr
+3
Yoyo Bag - Mint Babyzen
Babyzen
Yoyo Bag - Mint
Outlet 30%
626 kr895 kr
+3
Visar 21 av 21 produkter
1

Resväskor till barnvagn

En resväska till barnvagn är ett smart redskap för dig som ska transportera din vagn och gärna vill skydda den för att undvika skador eller slitage. Med dessa kan du enkelt fälla ihop din vagn, placera dem säkert inuti, stänga och sedan kan de placeras i bagaget eller checka in dem som bagage när ni ska iväg och flyga. Alla våra resväskor håller en hög kvalitet som skyddar din vagn och som även kommer med smarta finesser och egenskaper.

Smart väska till barnvagn för flyg

När ni ska iväg och resa med flyg är det självklart att även vagnen ska med, för oftast behöver man den dit man åker. Vagnen får inte plats som handbagage och måste därför checkas in. För att resan ska gå så smidigt som möjligt för vagnen och att den inte ska stötas mot andra föremål och skadas så är det smidigt att använda en väska till barnvagn. Dessa skyddar vagnen och ser till så att den kommer fram säkert och oskadad, samt ökar livslängden.

Hitta en billig och bra resväska till din barnvagn

I vårt sortiment av väskor för barnvagnar hittar du flera olika versioner att välja mellan. De har olika storlekar för att du ska kunna hitta den som passar just er vagn och även olika egenskaper och smarta finesser som är bra att ha. Väskorna kommer med smarta bärhandtag eller axelremmar som gör dem smidiga att transportera och vissa har även hjul för att underlätta ytterligare. Kolla bland de olika väskorna för att se vilka extra egenskaper de har för att hitta en som tillfredsställer alla era behov. Många av dem har exempelvis skyddande vaddering, är vattenavvisande och är gjorda av slitstarkt tyg som håller din vagn säker. Hos oss garanteras du alltid ett bra pris tack vare vår prisgaranti. Handla billigt och smidigt hos oss antingen online eller i vår fysiska butik i Uppsala.