Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

25 träffar
Populärast
Smile 5Z/4/III Apron/Fotsack - Space Black Britax
Britax
Smile 5Z/4/III Apron/Fotsack - Space Black
Premium Line
549 kr
+1
Fotsack De Luxe - Scandinavian Blue Emmaljunga
Emmaljunga
Fotsack De Luxe - Scandinavian Blue
Outlet 30%
346 kr495 kr
+1
Fotsack NXT FLAT (2022) - Lounge L. White Emmaljunga
Emmaljunga
Fotsack NXT FLAT (2022) - Lounge L. White
Outlet 30%
556 kr795 kr
Visar 24 av 25 produkter
12

Footsack till barnvagnen

Med en fotsack till barnvagnen skapas en mysig plats i barnvagnen under tidig höst när kylan inte lagt sig på. Ger bra med värme, men inte för mycket så ditt barn blir för varmt. Ett perfekt komplement till åkpåsen. Här på Babyworld finner ni fotsack från bl.a. populära Emmaljunga och Britax.

Fotsack skyddar mot vind, väta och kyla

En praktisk fotsack fungerar som ett vindskydd till barnvagnen och används till barnvagnens sittdel för att hålla vind, väta och kyla ute. När det blåser mycket ute upplevs det som kallare än vad det egentligen är, då kan en fotsack skydda ditt barn och göra vagnen behaglig utan att bli för varm. Fotsacks används främst under vår och höst och är ett praktiskt komplement till en åkpåse som man använder när det blir kallare ute.

Måttanpassade för exakt passform

Välj en fotsack som är måttanpassad och tillverkad för just din barnvagnsmodell för en exakt passform. Vindskydden är enkla att ta och på så att du snabbt kan reglera om vädret slår om under er promenad. Emmaljungas fotsacks är öppningsbara och vindskyddet från Britax har en reflex så att ni syns bra även i mörker. De flesta fotsacks är tillverkade av tåligt och vattenavvisande material som håller värmen även i regn och rusk.