Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

4 träffar
Populärast
Visar 4 av 4 produkter
1

Lammskinn till barnvagn

Att köpa ett lammskinn till barnvagn är positivt av många olika anledningar. För det första är det ett riktigt skönt underlag som med fördel kan användas både till barnvagnen men även till bilbarnstolen och vaggan att ligga på, eller att ha den på golvet att leka på. Det sköna underlaget gör det bekvämt för bebisen att vila, sova eller leka samtidigt som det är snällt mot barnens hud och håller temperaturen i vagnen behaglig och skön.

Lammskinn till barnvagn blir ett himmelskt underlag

Lammskinn är riktigt mysiga, mjuka, lurviga och sköna. Det är en självklarhet att detta är ett underlag som verkligen kommer att uppskattas av de små. Du kan använda dem som underlag i barnvagnen eller bilbarnstolen så att färden håller sig bekväm och trevlig utan gnäll. Skinnet håller även temperaturen perfekt då den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Eftersom lammskinnet är så mjukt funkar det även perfekt att lägga på golvet hemma så att ditt barn kan leka och rulla runt utan att det gör det minsta ont i kroppen. Det blir ett perfekt skydd mot det hårda golvet.

Hitta lammskinn för barnvagn i grå eller annan färg

I vårt sortiment av lammskinn för barnvagnar kan du hitta flera olika variationer att välja mellan. Alla håller högsta kvalitet och är fria från skadliga ämnen. Här finner du lammskinn för barnvagn i grå, benfärgat, vit, brun och andra spännande färger. De har även olika storlekar för att du ska kunna hitta en som passar era behov perfekt. Tänk på att lammskinn gärna ska borstas emellanåt så passa på att köpa till en stålborste. Köp dina produkter smidigt och enkelt online eller i vår fysiska butik. Du får alltid både garanti och öppet köp på alla dina produkter.