Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

36 träffar
Populärast
Marlen Barnvagnshänge Miauw Multi Mix Liewood
Liewood
Marlen Barnvagnshänge Miauw Multi Mix
399 kr
Barnvagnshänge Med Löv - Mix Blue Cam Cam
Cam Cam
Barnvagnshänge Med Löv - Mix Blue
Outlet 50%
200 kr399 kr
Visar 24 av 36 produkter
12

Barnvagnshänge underhåller bebis och underlättar för dig som förälder

På denna sida har vi på BabyWorld samlat alla barnvagnshängen. Vi erbjuder ett brett sortiment av barnvagnshängen som alla ser olika ut. Välj bland barnvagnshängen med allt från elefanter, giraffer, frukter, virkat, färgglatt och mycket mer på! Alla med former och färger designade för att uppskattas av de små. Ett barnvagnshänge hjälper till med att stimulera den lilla under era promenader och gungar roligt när vagnen rör på sig. Barnvagnshänget underhåller barnet och medför möjligheter till sysselsättning för barnet medan ni kan vara ute på språng och få saker gjort. Förutom att använda hänget i vagnen fungerar det även utmärkt att fästa babysittern likväl babyskyddet i bilen.

Vanliga frågor

Vad är fördelarna med ett barnvagnshänge?

Förutom att ett barnvagnshänge underhåller barnet vid tillfällen när du själv inte kan göra det, hjälper det även till med den lillas utveckling. Barnet tränar sitt rumsliga seende samt hand- och ögonkoordinationen. Inte nog med det får den lilla bättre uppfattning om form och färg. Barnvagnshänge är alltså lika roligt som det är utvecklande.

Hur fäster man ett barnvagnshänge?

De allra flesta barnvagnshängen fäster du med hjälp av enkla klämmor. Det gör barnvagnshängen väldigt mångsidiga och kan därför fästas på det mesta.