Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

10 träffar
Populärast
Sports AVI Sittdel - All Black Cybex
Cybex
Sports AVI Sittdel - All Black
Outlet 70%
360 kr1 199 kr
Sports ZENO Drag & Löpkit - Black Cybex
Cybex
Sports ZENO Drag & Löpkit - Black
Outlet 70%
660 kr2 199 kr
Sports AVI Sittdel - Silver Pink Cybex
Cybex
Sports AVI Sittdel - Silver Pink
Outlet 70%
555 kr1 849 kr
Visar 10 av 10 produkter
1

Tillbehör multisportvagnar

Man vill gärna inte sluta vara aktiv bara för att man är förälder till ett eller flera barn. Att fortsätta vara aktiv är lika viktigt för dig som det kan vara roligt för barnen, det gäller bara att göra det enkelt. Här hittar du diverse instrument för att skapa joggingvagnar, cykelkärror och en vagn för skidåkning eller pulka. Det finns flera olika bromssystem som du kan addera till vagnen, fästen för att koppla vagnen till din cykel, skidor att ha under vagnen för aktiviteter i snön, och mycket mer.

Aktivera er med joggingvagnar

Det är bra för både er och barnen att få vara ute och aktivera sig. Att förvandla vagnen till en joggingvagn gör att du kan fortsätta med dina löparrundor även när du precis har fått ett barn. För att på ett enkelt och tryggt sätt kunna springa med joggingvagnar så är bromsarna väsentliga. I vårt sortiment hittar du bromssystem av hög kvalitet som kan installeras på din vagn. Dessa ger dig ökad bromsförmåga när du är ute och springer, något som höjer säkerhetsrisken och minimerar olyckor. För att aktivera bromsen behöver du bara enkelt vrida med höger eller vänster hand.

Smarta cykelkärror för barn

För dig som inte har körkort eller finner det både smidigare och skönare att cykla till och från ställen kan det vara en perfekt lösning att bygga ihop en cykelkärra som du kan fästa bak på cykeln. I vårt sortiment hittar du flera smarta verktyg för att skapa en smidigt och säker transportlösning. Köp till ett axelfäste med snabbkoppling som du enkelt kan koppla på flera olika cyklar. Detta är smart för er som vill kunna skifta om att ha vagnen kopplade till era olika cyklar. Det finns även smarta hjul samt skydd för vagnen när den inte används. Hos oss blir det lätt för dig att hitta de produkter du behöver för både joggingvagnar och cykelkärror för barn. Köp dem smidigt och tryggt antingen online eller i någon av våra fysiska butiker.