Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
37 träffar
Populärast
Parasoll+ - Pine Green Bugaboo
Bugaboo
Parasoll+ - Pine Green
599 kr
+1
Parasoll+ - Black Bugaboo
Bugaboo
Parasoll+ - Black
599 kr
+1
Aer Solskydd - White Joolz
Joolz
Aer Solskydd - White
599 kr
Parasoll DJ khaled - We The Best Cybex
Cybex
Parasoll DJ khaled - We The Best
Platinum
899 kr
Visar 24 av 37 produkter
12

Solskydd & parasoll till barnvagnen

Skydda barnets känsliga hud och ögon från den starka solen genom att köpa ett solskydd för barnvagn. Förutom att skydda hud och ögon från UV-strålar så skapar ett solskydd för barnvagn även en skugga som gör det svalt och skönt, samt enklare för bebisen att somna. Förutom smarta solskydd och UV-skydd för barnvagn så erbjuder vi även många trevliga parasoll för barnvagn, i flera olika vackra färger. Nu kan promenaden i solen bli mycket säkrare och behagligare för ditt barn.

Köp solskydd för barnvagn för soliga dagar

Visst är det härligt att vara ute och gå med vagnen när solen skiner och det är varmt ute! Under sommaren tar man gärna och går ut och går promenader och använder gärna vagnen mer än bilen. Men hur underbar solen än är så är den också skadlig, speciellt för små bebisar. De starka UV-strålarna är farliga för barnens känsliga hud och kan vara väldigt jobbig för deras ögon. För att göra promenaden behagligare för er båda så kan ett UV-skydd till barnvagn vara smart att ha.

Ett bra skydd

Många av våra parasoll och solskydd har olika storlekar och utformningar som passar diverse vagnar. I vårt sortiment kan du därför hitta parasoll för barnvagn universal som går att fästa på nästan alla modeller, men även solskydd för barnvagn universal som också kan det. För dig som gillar design och trevliga mönster så finns det även mycket spännande att hämta här, bland annat solskydd med söta motiv och glada färger men även stilrena versioner i neutrala färger. Hitta er favorit enkelt online och få hem dem snabbt med våra snabba leveranser.