Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
3 träffar
Populärast
Visar 3 av 3 produkter
1

Barnvangsgardin till barnvagnen

Barnvagnsdraperi, barnvagnsgardin, solskydd till barnvagn, barnvagnsskydd. Kärt barn har som bekant många namn. Med ett barnvagnsdraperi skyddar du din lilla både från väder, insyn och i viss mån även från störande ljud. En barnvagnsgardin kan hjälpa ditt barn att komma till ro och somna lättare oavsett om ni är ute på stan, åker kollektivtrafik eller promenerar i naturen. Hos oss hittar du skydd från flera kända och populära varumärken.

Multifunktionella skydd

Barnvagnsdraperier är utvecklade för att ge ett effektivt skydd utan att täppa för och sörjer för god ventilation i vagnen. Samtidigt skyddar de ditt barn mot ljus, ljud och insyn från omgivningen. Eftersom en del barn lätt blir distraherade av allt som händer runt omkring dem så kan ett barnvagnsdraperi ge dem den ro de behöver för att kunna somna skönt i barnvagnen.

Hur fungerar en barnvagnsgardin?

De allra flesta barnvagnsdraperier fungerar även att fästa på ett babyskydd. Du fäster enkelt barnvagnskyddet på barnvagnens sufflett, antingen med hjälp av medföljande barnvagnsringar eller med knytband. Vissa skydd kan fästas på olika sätt, antingen som en gardin eller som ett luftigare ”segel”. Barnvagnsdraperier kan användas på både liggdel och sittdel förutsatt att du har en sufflett monterad på barnvagnen. Skyddet från Sunseal kan även användas som en filt. På BabyWorld handlar du smidigt ditt barnvagnsdraperi med snabb leverans!