Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
15 träffar
Populärast
Ståbräda Joolz
Joolz
Ståbräda
Spara 15%
849 kr999 kr
Ståbräda Cybex
Cybex
Ståbräda
1 062 kr
Visar 15 av 15 produkter
1

Ståbrädor till barnvagn

En ståbräda är perfekt för familjer som har mer än ett barn. En ståbräda för barnvagn gör det möjligt för er att ha bebisen i vagnen medan det äldre barnet kan stå på ståbrädan när ni är ute och går med vagnen. Detta ger dig bättre kontroll på barnen när ni är ute, samt att ni kan ta er fram snabbare. För längre sträckor när barnets ben blir lite trötta så finns det även smarta ståbrädor med sits som ger barnet möjlighet att sätta sig ner och vila emellanåt.

En ståbräda gör promenaden med två barn smidigare

Att ta med sig hela familjen och allt pick och pack på promenader eller iväg till vänner och familj kan kännas lite otympligt. Har ni ett barn och en bebis så krävs det även en vagn och massa saker som ska med. Att montera fast en ståbräda på din barnvagn gör resan mycket smidigare, nu kan bebisen ligga eller sitta skönt i vagnen medan det äldre barnet kan stå på ståbrädan. Detta gör färden mycket säkrare då du har bättre kontroll på dina två barn samtidigt och inte riskerar att den äldre springer iväg. Det blir också skönare för barnet om ni ska längre sträckor att inte behöva gå vid sidan av vagnen hela vägen.

Hitta en vanlig ståbräda eller en ståbräda med pall

För att inte trötta ut benen helt under långa sträckor finns det smarta lösningar, en ståbräda med sits är en smart och mycket bekvämt val. Här kan barnet välja själv om hen ska stå eller sitta och kan varva efter hur benen och energin känns. I vårt sortiment av olika ståbrädor hittar du stabila och säkra ståbrädor med eller utan sits och i olika storlekar. De är enkla att koppla på vagnen och gör resan behagligare för er alla. Hitta en ståbräda från olika märken till bra priser här hos oss. Hos oss får du prisgaranti på våra varor och du får även hem produkterna snabbt. Om du hellre önskar komma och kolla på dem så är du alltid mer än välkommen in till en av våra fysiska butiker.