Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
52 träffar
Populärast
Visar 24 av 52 produkter

Underlätta dina bilresor med adapter till babyskydd

Med hjälp av en adapter till babyskydd kan du underlätta dina bilfärder och bebisens komfort. En adapter gör det möjligt att sätta på såväl ta av babyskyddet från chassit - vilket både är platsbesparande i bilen och gör att du enkelt kan bära din sovande bebis från babyskyddet till vagnen utan risk för att hen vaknar. Vi på BabyWorld erbjuder ett stort utbud av adaptrar som passar en mängd olika babyskydd och barnvagnar. Det är stor riska att bebisen vaknar när ni bär hen från babyskyddet till vagnen, men om ni istället kan placera babyskyddet direkt på chassit så minimeras denna risk och barnet kan lugnt sova vidare. Genom att köpa adapter till babyskydd och placera på ditt chassi kan babyskyddet användas i bilen och sedan bara förflyttas och sättas fast på chassit. I vårt sortiment hittar du flera olika adaptrar som gör så att babyskyddet kan fästas bra och säkert.

Vanliga frågor

Vad är fördelen med att använda babyskydd direkt på chassit?
Bebisar som gärna somnar i bilen under bilfärden vill man ogärna väcka om det inte verkligen behövs. När ni nått er destination och ska lämna fordonet är det därför väldigt fördelaktigt att kunna lyfta ur hela babyskyddet ur bilen och koppla på chassit – utan att bebis vaknar. När bebisen och babyskyddet sedan är placerade i sätet på bilen så kan chassit enkelt fällas ihop och placeras i bagaget. Utan liggdel tar du dig fram med den lilla utan att det tar särskilt stor plats i bilen.
Spar jag plats i bilen med hjälp av adaptrar?
Absolut! Vid tillfällen där en liggdel inte behövs, är det supersmidigt att endast packa med chassi, adaptrar och babyskydd. När du har placerat bebisen och babyskyddet i bilen kan chassit enkelt fällas ihop och placeras i bagaget, något som spar mycket plats för matvaror, reseprylar eller andra saker du också vill ha plats med i bilen.
Hur länge kan en bebis sitta i babyskyddet?
Det skiftar väldigt i rekommendationerna kring hur länge en bebis bör sitta i babyskydd. Som du säkert redan vet är det bra för den lilla att sitta alternativt ligga i lite olika positioner och inte på samma sätt hela tiden. Tänk lite lika när det kommer till babyskyddet. Enligt NFT finns inget som tyder på ryggproblem om de sitter länge men tänk på babyskyddet ska användas vid bilåkande. Självklart kan barnet sitta kvar i babyskyddet när du handlar eller gör andra ärenden men ha något annat för barnet att sitta i när ni är hemma. I övrigt tipsar vi om att ställa frågan vidare till din barnmorska.