Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

94 träffar
Populärast
Spring Regnskydd Thule
Thule
Spring Regnskydd
Rabattkod
479 kr
Regnskydd Day+ Joolz
Joolz
Regnskydd Day+
Rabattkod
399 kr
Regnskydd Doona
Doona
Regnskydd
Rabattkod
349 kr
Yoyo+ Myggnät 6+ Babyzen
Babyzen
Yoyo+ Myggnät 6+
Rabattkod
239 kr
Visar 24 av 94 produkter

Regnskydd & myggnät till barnvagn

Skydda både barnet och vagnen från dåligt väder genom att köpa ett regnskydd för barnvagn. Vi erbjuder flera olika versioner vars storlekar är anpassade till olika typer av vagnar, liggdelar eller sittdelar. Detta gör att vagnen håller sig fräsch och barnet slipper bli blött och kallt när ni är ute och går i regnet. Under sommaren kan även ett insektsnät för barnvagn komma väl till hands för att undvika myggor eller getingar som både stör och kan bitas eller stickas.

Hitta ett regnskydd till din barnvagn billigt

Tyvärr är inte alltid vädret som vi önskar och vi måste ändå ta oss ut fastän regnet vräker ner. Regn är inte kul för varken bebisen eller vagnen. När det regnar kan vagnen bli blöt och ta skada, något som känns väldigt onödigt. Även bebisen blir blöt och kall, vilket kan leda till tråkiga förkylningar. Här kan du hitta regnskydd för barnvagn billigt och som gör att ditt barn håller sig torr och varm samtidigt som det ökar livslängden på vagnen. Välj mellan olika storlekar som är anpassade till olika typer av vagnar eller köp ett regnskydd till barnvagn universal som passar samtliga olika modeller.

Smarta insektsnät för barnvagn under sommaren

Sommaren är härlig och varm, men det är också en tid för mycket insekter. Både getingar och myggor kan vara riktigt störande och kan även bita eller sticka barnet. Genom att köpa ett myggnät för din barnvagn blir sommarpromenaderna mycket behagligare för ditt barn. I vårt sortiment hittar du både regnskydd och insektsnät oavsett vilken typ av vagn du har. För våra regnskydd finns det även modeller med reflexer som ökar säkerheten när det är mörkt ute. Handla tryggt hos oss med hjälp av både våra garantier och öppet köp. Vill du hellre komma in och titta närmare på våra produkter är du mer än välkommen till någon våra fysiska butiker.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer