Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

99 träffar
Populärast
Ridge Performance Regnskydd - Black UPPAbaby
UPPAbaby
Ridge Performance Regnskydd - Black
599 kr
Myggnät - Black Elodie
Elodie
Myggnät - Black
199 kr
Insektsnät - Svart Doona
Doona
Insektsnät - Svart
259 kr
Spring Mesh Cover Thule
Thule
Spring Mesh Cover
439 kr
Yoyo Regnskydd 0+ Babyzen
Babyzen
Yoyo Regnskydd 0+
599 kr
Insektsnät För Babyskydd Besafe
Besafe
Insektsnät För Babyskydd
Outlet 30%
209 kr299 kr
Sports AVI Myggnät - Black Cybex
Cybex
Sports AVI Myggnät - Black
Outlet 30%
335 kr479 kr
Yoyo+ Myggnät 0+ Babyzen
Babyzen
Yoyo+ Myggnät 0+
299 kr
Sleek Sittdel Regnskydd Thule
Thule
Sleek Sittdel Regnskydd
Outlet 30%
349 kr499 kr
Sleek Liggdel Regnskydd Thule
Thule
Sleek Liggdel Regnskydd
Outlet 30%
349 kr499 kr
Smile 5Z Väderkit Britax
Britax
Smile 5Z Väderkit
Nyhet
1 295 kr
Visar 72 av 99 produkter

Regnskydd & myggnät – skyddar den lilla i vått och torrt

Skydda både barnet och vagnen från dåligt väder genom att köpa ett regnskydd för barnvagn. Vi erbjuder flera olika versioner vars storlekar är anpassade till olika typer av vagnar, liggdelar eller sittdelar. Detta gör att vagnen håller sig fräsch och barnet slipper bli blött och kallt när ni är ute och går i regnet. Under sommaren kan även ett insektsnät för barnvagn komma väl till hands för att undvika myggor eller getingar som både stör och kan bitas eller stickas. Vill du hellre komma in och titta närmare på våra produkter är du mer än välkommen till någon våra fysiska butiker.

Vanliga frågor

Vad är fördelen med regnskydd?

Tyvärr är inte alltid vädret som vi önskar och vi måste ändå ta oss ut fastän regnet vräker ner. Regn är inte kul för vare sig bebisen eller vagnen. När det regnar kan vagnen bli blöt och ta skada, vilket ju såklart är väldigt onödigt. Även bebisen blir blöt och kall, vilket kan leda till tråkiga förkylningar. Här kan du hitta regnskydd för barnvagn billigt och som gör att ditt barn håller sig torr och varm samtidigt som det ökar livslängden på vagnen. Välj mellan olika storlekar som är anpassade till olika typer av vagnar eller köp ett regnskydd till barnvagn universal som passar samtliga olika modeller. För våra regnskydd finns det även modeller med reflexer som ökar säkerheten när det är mörkt ute.

Vad är fördelen med ett insektsnät?

Sommaren är härlig och varm, men det är också en tid för många insekter. Både getingar och myggor kan vara riktigt störande och kan även bita eller sticka barnet. Genom att köpa ett myggnät för din barnvagn blir sommarpromenaderna mycket behagligare för ditt barn. I vårt sortiment hittar du insektsnät oavsett vilken typ av vagn du har.