Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

42 träffar
Populärast
Visar 24 av 42 produkter
12

Organizer & Mugghållare

Med mugghållare och organizer för barnvagn blir färden mycket trevligare och smidigare. Tack vare mugghållaren kan en dryck placeras stabilt medan ni är ute och går, oavsett om det är en dryck för barnet eller dig. Med en organizer får du även chans att ta med alla de saker som både du och bebisen behöver samtidigt som den hjälper dig att hålla sakerna organiserade och lättillgängliga. Välj bland flera olika organizer och mugghållare för barnvagn här i vårt sortiment.

Praktisk organizer för din barnvagn

En bebis är väldigt liten, ändå är det mycket som ska bäras med så fort man ska iväg någonstans, även om man så bara ska på en kort promenad. Lite beroende på säsong och ändamål så är det olika saker som behövs. Du kanske vill ha med blöjor, våtservetter, lite snacks, solskyddsfaktor eller krämer, näsdukar och mycket mer. Sedan vill du säkert få plats med dina egna prylar också. Beroende på dina behov så finns det flera organizer för barnvagn att välja mellan, alla av hög kvalitet och olika smarta egenskaper. Med hjälp av en organizer får du både med allt du behöver och får ordning på det.

Här hittar du även mugghållare för barnvagn

Vi erbjuder flera olika mugghållare att fästa på vagnen och med olika storlekar. Här kan du få plats med en egen dryck eller en dryck till din bebis. Genom att använda dig av en mugghållare så hålls drycken fast stabilt och trillar inte av under färden. Hitta både smarta organizers och mugghållare för din vagn här i vårt sortiment. Välj bland produkter från flera olika märken, alla av hög kvalitet. Köp dem smidigt av oss online eller kom in och testa dem i vår fysiska butik i Uppsala. Det tillkommer alltid både garanti och öppet köp på alla våra produkter.