Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
18 träffar
Populärast
Visar 18 av 18 produkter
1

Reflexer till barnvagnen

Risken att bli påkörd är tre gånger så hög i mörker och du syns redan på 125 meters håll med reflexer på barnvagnen. Att använda reflexer är en självklarhet och vad många inte tänker på är risken för olyckor i samband med dålig sikt ökar redan i skymningen. Glöm inte att bara för att du ser betyder inte att du syns, gatubelysning eller ej!

Billig investering kan rädda liv

Om du vill vara säker på att synas i mörkret så är barnvagnsreflexer en mycket billig investering som faktiskt kan rädda liv. Med ett heltäckande reflexregnskydd eller med enstaka reflexer rätt placerade på vagnens chassi ökar du betydligt chansen att du syns bra i mörkret, redan på långt håll. Här hittar du även reflexer som kan användas på textilier och smart reflextejp.

Att tänka på när det gäller reflexernas placering

Det är viktigt att synas från flera håll i trafiken. Reflexer syns allra bäst när de är i rörelse och träffas av ljus. Placera gärna reflexer kring armar och ben och på barnvagnens hjul. Lågt placerade reflexer syns bäst vintertid när bilarna kör med halvljuset på. Det är minst lika viktigt att använda reflexer i staden som på landet. Hos oss hittar du många reflexer att välja bland så att du kan fortsätta att röra dig tryggt ute även under den mörkare delen av året.