Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

99 träffar
Populärast
Visar 99 av 99 produkter

Regnskydd & myggnät – skyddar den lilla i vått och torrt

Skydda både barnet och vagnen från dåligt väder genom att köpa ett regnskydd för barnvagn. Vi erbjuder flera olika versioner vars storlekar är anpassade till olika typer av vagnar, liggdelar eller sittdelar. Detta gör att vagnen håller sig fräsch och barnet slipper bli blött och kallt när ni är ute och går i regnet. Under sommaren kan även ett insektsnät för barnvagn komma väl till hands för att undvika myggor eller getingar som både stör och kan bitas eller stickas. Vill du hellre komma in och titta närmare på våra produkter är du mer än välkommen till någon våra fysiska butiker.

Vanliga frågor

Vad är fördelen med regnskydd?

Tyvärr är inte alltid vädret som vi önskar och vi måste ändå ta oss ut fastän regnet vräker ner. Regn är inte kul för vare sig bebisen eller vagnen. När det regnar kan vagnen bli blöt och ta skada, vilket ju såklart är väldigt onödigt. Även bebisen blir blöt och kall, vilket kan leda till tråkiga förkylningar. Här kan du hitta regnskydd för barnvagn billigt och som gör att ditt barn håller sig torr och varm samtidigt som det ökar livslängden på vagnen. Välj mellan olika storlekar som är anpassade till olika typer av vagnar eller köp ett regnskydd till barnvagn universal som passar samtliga olika modeller. För våra regnskydd finns det även modeller med reflexer som ökar säkerheten när det är mörkt ute.

Vad är fördelen med ett insektsnät?

Sommaren är härlig och varm, men det är också en tid för många insekter. Både getingar och myggor kan vara riktigt störande och kan även bita eller sticka barnet. Genom att köpa ett myggnät för din barnvagn blir sommarpromenaderna mycket behagligare för ditt barn. I vårt sortiment hittar du insektsnät oavsett vilken typ av vagn du har.