Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Böcker & Ljudböcker

Barnböcker och pyssel
Hos oss på BabyWorld kan du hitta mängder av barnböcker för barn olika åldrar. Vi erbjuder dessutom böcker för dig som är gravid, roliga pysselböcker ni kan lösa tillsammans och mycket mer. Att läsa godnattsaga är för många barn kvällens höjdpunkt. Det är mysigt att mamma eller pappa sitter på sängkanten och läser. Hos oss kan du hitta fina klassiker som Max-böckerna, Barnkammarboken och Alfons Åberg. Dessa böcker har roliga sagor och fina bilder som barnen tycker om att kolla på medan du läser.

Filtrera

Babblarna
Babynord
Barthelson Förlag
Done By Deer
Franck & Fischer
Greta Gris
Janod
Jellycat
Konges Slöjd
Kärnan
Liewood
Micki
Milestone
Roommate
Rätt Start
Teddykompaniet
Trefl

Pris

81produkter

Roliga känn-böcker och massor av pyssel

Här finns även pedagogiska böcker från Gunilla Wolde. Se till att bevara alla fina stunder och minnen från att du blir gravid och under bebistiden genom att köpa "När jag var liten". Här kan du klistra in foton från bebisbubblan, gravidmagen och skriva anteckningar. Detta är otroligt värdefullt att kunna se tillbaka på när barnet sedan växer upp.

Vårt sortiment av barnböcker är brett och vi erbjuder även barnböcker med ljud och med struktur. Medan du läser kan barnet känna och klappa i boken eftersom dessa böcker har tyg, päls och andra spännande material. Att köpa barnböcker online är väldigt smidigt, du kan läsa en kort sammanfattning om boken genom att klicka dig in på respektive produkt. För barnen är ljudböcker barn väldigt bra. Tillsammans kan ni lyssna på boken och sitta och rita eller pyssla samtidigt. Barnböcker med ljud kan även vara "vanliga" sagor men med ljudeffekter. Kolla exempelvis in storfavoriten "Nöff på bondgården". Här kan barnet trycka på knappar och så låter det "Muuu", "Nöff, nöff" eller "Voff".

Våra barnböcker på nätet passar alla barn, från de minsta till de större. För badstunder har vi även badböcker från Bamse. Hitta dina favoriter och överraska barnen med en riktigt rolig och spännande godnattsaga!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30