Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Regnskydd & Myggnät


Skydda både barnet och vagnen från dåligt väder genom att köpa ett regnskydd för barnvagn. Vi erbjuder flera olika versioner vars storlekar är anpassade till olika typer av vagnar, liggdelar eller sittdelar. Detta gör att vagnen håller sig fräsch och barnet slipper bli blött och kallt när ni är ute och går i regnet. Under sommaren kan även ett insektsnät för barnvagn komma väl till hands för att undvika myggor eller getingar som både stör och kan bitas eller stickas.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Rosa
Svart
Vit
Aeromoov
Axkid
Baby Jogger
Babyzen
Besafe
Britax
Bugaboo
Bumble B
Cybex
Diono
Doona
Easywalker
Elodie
Emmaljunga
Ergobaby
Joolz
Kaxholmen
Playshoes
Stokke
Thule
Tullsa
UPPAbaby

Pris

74produkter

Hitta ett regnskydd till din barnvagn billigt

Tyvärr är inte alltid vädret som vi önskar och vi måste ändå ta oss ut fastän regnet vräker ner. Regn är inte kul för varken bebisen eller vagnen. När det regnar kan vagnen bli blöt och ta skada, något som känns väldigt onödigt. Även bebisen blir blöt och kall, vilket kan leda till tråkiga förkylningar. Här kan du hitta regnskydd för barnvagn billigt och som gör att ditt barn håller sig torr och varm samtidigt som det ökar livslängden på vagnen. Välj mellan olika storlekar som är anpassade till olika typer av vagnar eller köp ett regnskydd till barnvagn universal som passar samtliga olika modeller.

Smarta insektsnät för barnvagn under sommaren

Sommaren är härlig och varm, men det är också en tid för mycket insekter. Både getingar och myggor kan vara riktigt störande och kan även bita eller sticka barnet. Genom att köpa ett myggnät för din barnvagn blir sommarpromenaderna mycket behagligare för ditt barn. I vårt sortiment hittar du både regnskydd och insektsnät oavsett vilken typ av vagn du har. För våra regnskydd finns det även modeller med reflexer som ökar säkerheten när det är mörkt ute. Handla tryggt hos oss med hjälp av både våra garantier och öppet köp. Vill du hellre komma in och titta närmare på våra produkter är du mer än välkommen till vår fysiska butik i Uppsala.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16