Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Leksaksverktyg

Hos BabyWorld hittar du snickarverktyg och leksaksverktyg för alla barn som gillar att skapa och jobba med händerna. Alla barn gillar att bygga och konstruera, och vad kan väl vara bättre än att ha sin alldeles egna verktygslåda med leksaksverktyg i trä och leksaksverktyg i plast? Låt din lilla snickare bygga loss med leksaksverktyg för barn i en verktygslåda eller snickarbälte från ledande tillverkare som Micki, Melissa & Doug, Suntoy och Alrico. Med verklighetstrogna leksaksverktyg blir byggleken så mycket roligare, och du och ditt barn kan till och med bygga och reparera tillsammans. Att få göra likadant som vuxna är många barn roade av, och det utvecklar även deras förmåga att härma och leka rollekar, samtidigt som de får utlopp för sin fantasi och kreativitet. Med verktygen kan de skapa själva eller låtsas bygga ett eget hus, båt, rymdraket, bil eller något annat som bara begränsas av fantasin.

Filtrera

Blå
Kids Concept
Liewood
Melissa & Doug
Micki

Pris

5produkter

Leksaksverktyg i trä

Att snickra och själv få skapa som vuxna tycker många barn är kul, och ännu roligare blir det förstås med egna verktyg som ser ut som de riktiga som de vuxna använder. Med leksaksverktyg i plast eller trä kan ditt barn få sin alldeles egna verktygslåda eller snickarbälte, fullproppat med verklighetstrogna och hållbara verktyg för att skapa sin alldeles egna snickarverkstad hemma. Att skapa, såga, spika och snickra, eller låtsas bygga helt egna konstruktioner, är många barns favoritsysselsättning. Fina, hållbara och färgglada trädgårdsredskap från Melissa & Doug samsas i vårt sortiment med verklighetstrogna, riktiga verktyg från Micki, kända för sin höga kvalitet och tradition av produktion av leksaker. Välj det som passar ditt barn bäst och låt byggleken börja! Att snickra ihop är ett roligt sätt att vara utomhus och skapa något tillsammans, hela familjen. Hos BabyWorld finns verktyg för alla barn och bygglekar, ta del av vårt stora sortiment av kvalitetsleksaker här.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16