Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Ståbrädor

En ståbräda är perfekt för familjer som har mer än ett barn. En ståbräda för barnvagn gör det möjligt för er att ha bebisen i vagnen medan det äldre barnet kan stå på ståbrädan när ni är ute och går med vagnen. Detta ger dig bättre kontroll på barnen när ni är ute, samt att ni kan ta er fram snabbare. För längre sträckor när barnets ben blir lite trötta så finns det även smarta ståbrädor med sits som ger barnet möjlighet att sätta sig ner och vila emellanåt.

Filtrera

Svart
Babyzen
Bugaboo
Cybex
Easy X Rider
Lascal
Silver Cross
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

16produkter

En ståbräda gör promenaden med två barn smidigare

Att ta med sig hela familjen och allt pick och pack på promenader eller iväg till vänner och familj kan kännas lite otympligt. Har ni ett barn och en bebis så krävs det även en vagn och massa saker som ska med. Att montera fast en ståbräda på din barnvagn gör resan mycket smidigare, nu kan bebisen ligga eller sitta skönt i vagnen medan det äldre barnet kan stå på ståbrädan. Detta gör färden mycket säkrare då du har bättre kontroll på dina två barn samtidigt och inte riskerar att den äldre springer iväg. Det blir också skönare för barnet om ni ska längre sträckor att inte behöva gå vid sidan av vagnen hela vägen.

Hitta en vanlig ståbräda eller en ståbräda med pall

För att inte trötta ut benen helt under långa sträckor finns det smarta lösningar, en ståbräda med sits är en smart och mycket bekvämt val. Här kan barnet välja själv om hen ska stå eller sitta och kan varva efter hur benen och energin känns. I vårt sortiment av olika ståbrädor hittar du stabila och säkra ståbrädor med eller utan sits och i olika storlekar. De är enkla att koppla på vagnen och gör resan behagligare för er alla. Hitta en ståbräda från olika märken till bra priser här hos oss. Hos oss får du prisgaranti på våra varor och du får även hem produkterna snabbt. Om du hellre önskar komma och kolla på dem så är du alltid mer än välkommen in till vår fysiska butik i Uppsala.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30