Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Resväskor

En resväska till barnvagn är ett smart redskap för dig som ska transportera din vagn och gärna vill skydda den för att undvika skador eller slitage. Med dessa kan du enkelt fälla ihop din vagn, placera dem säkert inuti, stänga och sedan kan de placeras i bagaget eller checka in dem som bagage när ni ska iväg och flyga. Alla våra resväskor håller en hög kvalitet som skyddar din vagn och som även kommer med smarta finesser och egenskaper.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Svart
Baby Jogger
Babyzen
Bugaboo
Diono
Doona
Joolz
Stokke

Pris

24produkter

Smart väska till barnvagn för flyg

När ni ska iväg och resa med flyg är det självklart att även vagnen ska med, för oftast behöver man den dit man åker. Vagnen får inte plats som handbagage och måste därför checkas in. För att resan ska gå så smidigt som möjligt för vagnen och att den inte ska stötas mot andra föremål och skadas så är det smidigt att använda en väska till barnvagn. Dessa skyddar vagnen och ser till så att den kommer fram säkert och oskadad, samt ökar livslängden.

Hitta en billig och bra resväska till din barnvagn

I vårt sortiment av väskor för barnvagnar hittar du flera olika versioner att välja mellan. De har olika storlekar för att du ska kunna hitta den som passar just er vagn och även olika egenskaper och smarta finesser som är bra att ha. Väskorna kommer med smarta bärhandtag eller axelremmar som gör dem smidiga att transportera och vissa har även hjul för att underlätta ytterligare. Kolla bland de olika väskorna för att se vilka extra egenskaper de har för att hitta en som tillfredsställer alla era behov. Många av dem har exempelvis skyddande vaddering, är vattenavvisande och är gjorda av slitstarkt tyg som håller din vagn säker. Hos oss garanteras du alltid ett bra pris tack vare vår prisgaranti. Handla billigt och smidigt hos oss antingen online eller i vår fysiska butik i Uppsala.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16