Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Organizer & Mugghållare

Med mugghållare och organizer för barnvagn blir färden mycket trevligare och smidigare. Tack vare mugghållaren kan en dryck placeras stabilt medan ni är ute och går, oavsett om det är en dryck för barnet eller dig. Med en organizer får du även chans att ta med alla de saker som både du och bebisen behöver samtidigt som den hjälper dig att hålla sakerna organiserade och lättillgängliga. Välj bland flera olika organizer och mugghållare för barnvagn här i vårt sortiment.

Filtrera

Blå
Grå
Svart
Baby Jogger
Babyzen
Britax
Bugaboo
Chicco
Cybex
Diono
Dooky
Elodie
Emmaljunga
Joolz
Kaxholmen
Mountain Buggy
Skip Hop
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

32produkter

Praktisk organizer för din barnvagn

En bebis är väldigt liten, ändå är det mycket som ska bäras med så fort man ska iväg någonstans, även om man så bara ska på en kort promenad. Lite beroende på säsong och ändamål så är det olika saker som behövs. Du kanske vill ha med blöjor, våtservetter, lite snacks, solskyddsfaktor eller krämer, näsdukar och mycket mer. Sedan vill du säkert få plats med dina egna prylar också. Beroende på dina behov så finns det flera organizer för barnvagn att välja mellan, alla av hög kvalitet och olika smarta egenskaper. Med hjälp av en organizer får du både med allt du behöver och får ordning på det.

Här hittar du även mugghållare för barnvagn

Vi erbjuder flera olika mugghållare att fästa på vagnen och med olika storlekar. Här kan du få plats med en egen dryck eller en dryck till din bebis. Genom att använda dig av en mugghållare så hålls drycken fast stabilt och trillar inte av under färden. Hitta både smarta organizers och mugghållare för din vagn här i vårt sortiment. Välj bland produkter från flera olika märken, alla av hög kvalitet. Köp dem smidigt av oss online eller kom in och testa dem i vår fysiska butik i Uppsala. Det tillkommer alltid både garanti och öppet köp på alla våra produkter.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30