Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Lammskinn & Tillbehör

Att köpa ett lammskinn till barnvagn är positivt av många olika anledningar. För det första är det ett riktigt skönt underlag som med fördel kan användas både till barnvagnen men även till bilbarnstolen och vaggan att ligga på, eller att ha den på golvet att leka på. Det sköna underlaget gör det bekvämt för bebisen att vila, sova eller leka samtidigt som det är snällt mot barnens hud och håller temperaturen i vagnen behaglig och skön.

Filtrera

Bjällra Of Sweden
Kaxholmen
Minniemonroe

Pris

8produkter

Lammskinn till barnvagn blir ett himmelskt underlag

Lammskinn är riktigt mysiga, mjuka, lurviga och sköna. Det är en självklarhet att detta är ett underlag som verkligen kommer att uppskattas av de små. Du kan använda dem som underlag i barnvagnen eller bilbarnstolen så att färden håller sig bekväm och trevlig utan gnäll. Skinnet håller även temperaturen perfekt då den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Eftersom lammskinnet är så mjukt funkar det även perfekt att lägga på golvet hemma så att ditt barn kan leka och rulla runt utan att det gör det minsta ont i kroppen. Det blir ett perfekt skydd mot det hårda golvet.

Hitta lammskinn för barnvagn i grå eller annan färg

I vårt sortiment av lammskinn för barnvagnar kan du hitta flera olika variationer att välja mellan. Alla håller högsta kvalitet och är fria från skadliga ämnen. Här finner du lammskinn för barnvagn i grå, benfärgat, vit, brun och andra spännande färger. De har även olika storlekar för att du ska kunna hitta en som passar era behov perfekt. Tänk på att lammskinn gärna ska borstas emellanåt så passa på att köpa till en stålborste. Köp dina produkter smidigt och enkelt online eller i vår fysiska butik. Du får alltid både garanti och öppet köp på alla dina produkter.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16