Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Fotsacks


Med en fotsack till barnvagnen skapas en mysig plats i barnvagnen under tidig höst när kylan inte lagt sig på. Ger bra med värme, men inte för mycket så ditt barn blir för varmt. Ett perfekt komplement till åkpåsen. Här på Babyworld finner ni fotsack från bl.a. populära Emmaljunga och Britax.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Röd
Svart
Vit
Britax
Emmaljunga

Pris

31produkter

Fotsack skyddar mot vind, väta och kyla

En praktisk fotsack fungerar som ett vindskydd till barnvagnen och används till barnvagnens sittdel för att hålla vind, väta och kyla ute. När det blåser mycket ute upplevs det som kallare än vad det egentligen är, då kan en fotsack skydda ditt barn och göra vagnen behaglig utan att bli för varm. Fotsacks används främst under vår och höst och är ett praktiskt komplement till en åkpåse som man använder när det blir kallare ute.


Måttanpassade för exakt passform

Välj en fotsack som är måttanpassad och tillverkad för just din barnvagnsmodell för en exakt passform. Vindskydden är enkla att ta och på så att du snabbt kan reglera om vädret slår om under er promenad. Emmaljungas fotsacks är öppningsbara och vindskyddet från Britax har en reflex så att ni syns bra även i mörker. De flesta fotsacks är tillverkade av tåligt och vattenavvisande material som håller värmen även i regn och rusk.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30