Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Barnvagnsreflexer

Risken att bli påkörd är tre gånger så hög i mörker och du syns redan på 125 meters håll med reflexer på barnvagnen. Att använda reflexer är en självklarhet och vad många inte tänker på är risken för olyckor i samband med dålig sikt ökar redan i skymningen. Glöm inte att bara för att du ser betyder inte att du syns, gatubelysning eller ej!

Filtrera

Grå
Svart
Britax
Bumble B
Pogu
Tullsa
UPPAbaby

Pris

14produkter

Billig investering kan rädda liv

Om du vill vara säker på att synas i mörkret så är barnvagnsreflexer en mycket billig investering som faktiskt kan rädda liv. Med ett heltäckande reflexregnskydd eller med enstaka reflexer rätt placerade på vagnens chassi ökar du betydligt chansen att du syns bra i mörkret, redan på långt håll. Här hittar du även reflexer som kan användas på textilier och smart reflextejp.


Att tänka på när det gäller reflexernas placering

Det är viktigt att synas från flera håll i trafiken. Reflexer syns allra bäst när de är i rörelse och träffas av ljus. Placera gärna reflexer kring armar och ben och på barnvagnens hjul. Lågt placerade reflexer syns bäst vintertid när bilarna kör med halvljuset på. Det är minst lika viktigt att använda reflexer i staden som på landet. Hos oss hittar du många reflexer att välja bland så att du kan fortsätta att röra dig tryggt ute även under den mörkare delen av året.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30