Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Barnvagnsleksaker

Genom att köpa leksaker till barnvagn kan vistelsen i vagnen bli riktigt mycket roligare för ditt barn. Med hjälp av dessa behöver lekandet där hemma inte ta slut, utan kan även fortsätta i vagnen under resan. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av de allra senaste barnvagnsleksaker som både är roliga att titta på och underhållande att leka med. Du hittar allt från ett enkelt mjukisdjur till flera stycken i spännande färger. De har alla praktiska spännen som gör dem enkla att fästa på vagnen.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Apple Park
Babblarna
Baby Einstein
Babybjörn
Bright Starts
Cam Cam
Done By Deer
Filibabba
Franck & Fischer
Happy Horse
JaBaDaBaDo
Jellycat
Kaxholmen
Kikadu
Konges Slöjd
Lamaze
Nature Zoo
Nibbling
Playgro
Rätt Start
Saga Copenhagen
Sebra
Skip Hop
Teddykompaniet
Vinter & Bloom

Pris

69produkter

Barnvagnsleksaker gör vistelsen i vagnen roligare

Mycket av bebisens tid tillbringas i vagnen. Oavsett om ni är på väg till affären, är ute på promenad eller ska iväg på utflykter så sker mycket av barnens transport i vagnen. Förutom att göra den så mysig och bekväm som möjligt kan det också vara till fördel att göra den till en rolig plats. Detta kan enkelt fixas genom att handla leksaker till barnvagnen. Dessa är roliga för barnet att leka med, spännande att kolla på och kan bli en härlig distraktion när ni är ute och går längre stunder. Istället för att bebisen blir uttråkad och kanske börjar vrida och vända på sig och kanske även skrika så kan våra barnvagnsleksaker höja humöret och göra resan lite mer händelserik.

Söta och roliga leksaker till barnvagn

I vårt sortiment av barnvagnsleksaker hittar du mängder av olika figurer, former och färger att välja mellan. De är alla sköna att greppa och leka med och har söta utseenden som förtrollar varje barns blick. Vi har leksaker för barnvagn som endast består av ett litet gulligt djur till större leksaker som har flera stycken djur i spännande och glada färger. Alla leksakerna har fästen som gör dem enkla att fästa på barnvagnen, något som också hindrar barnen från att kasta dom ur vagnen. Köp dina barnvagnsleksaker trygg och säkert hos oss, förutom att erbjuda ett brett sortiment från olika märken så har vi även prisgaranti på våra produkter, samt öppet köp i 365 dagar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30