Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Adapter till babyskydd

Med hjälp av en adapter till babyskydd kan du underlätta dina bilfärder och bebisens komfort. Tack vare dessa kan du ta på och av babyskyddet från chassit, något som är platsbesparande i bilen och som gör att du slipper bära din sovande bebis från babyskyddet till vagnen med risk för att hen vaknar. När bebisen och babyskyddet är placerad i sätet på bilen så kan chassit enkelt fällas ihop och placeras i bagaget. I vårt sortiment hittar du flera babyskydd adapter att fästa på ditt chassi så att babyskyddet kan fästas fast och säkert.

Filtrera

Svart
Axkid
Baby Jogger
Babyzen
Britax
Bugaboo
Cybex
Elodie
Emmaljunga
Ergobaby
Joolz
Mountain Buggy
Silver Cross
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

44produkter

Underlätta dina bilresor med adapter till babyskydd

Bebisar somnar gärna i bilen under färden och man vill ogärna råka väcka dem bara för att ni har nått er destination och ska lämna fordonet. Det är stor riska att bebisen vaknar när ni bär hen från babyskyddet till vagnen, men om ni istället kan placera babyskyddet direkt på chassit så minimeras denna risk och barnet kan lugnt sova vidare. Genom att köpa adapter till babyskydd och placera på ditt chassi kan babyskyddet användas i bilen och sedan bara förflyttas och sättas fast på chassit. Bland våra babyskydd adapter hittar du flera olika adaptrar som gör så att babyskyddet kan fästas bra och säkert.

Spara på plats i bilen

När du har placerat bebisen och babyskyddet i bilen kan chassit enkelt fällas ihop och placeras i bagaget, något som spar mycket plats för matvaror, reseprylar eller andra saker du också vill ha plats med. Att en adapter till babyskydd spar plats i bilen och under transporten är både smidigare och smartare och är några av anledningarna till varför detta är en bra lösning. För dig som väntar eller precis har skaffat barn är detta därför en god investering. När du handlar adapter för babyskydd hos oss får du flera olika garantier samt öppet köp i 365 dagar, något som gör att ditt köp blir både tryggt och säkert.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30