Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin Unicorn
Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin Unicorn
Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin Unicorn
Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin Unicorn

Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin Unicorn

20026085
SEK 349
Barnvagnsgardin - det perfekta hjälpmedlet för att få din baby att somna - var ni än befinner er!
Produkten är lätt att använda, passar på alla barnvagnar och även på babyskyddet. Vår barnvagnsgardin hjälper din baby att somna lättare i vagnen var ni än befinner er - ute på stan, på tunnelbanan, på långpromenaden, eller i affären. Du fäster enkelt gardinen på barnvagnssuffletten och skyddar då din sovande baby från starkt ljus, andra störande visuella element, vind och snö. Gardinen är också ett jättebra solskydd eftersom tyget blockerar hela 99% av UVA- och UVB-strålning.

Även ett smidigt solskydd som passar alla barnvagnar
Under varma sommardagar kan du även sätta upp produkten till ett luftigt soltak. Du fäster då upp barnvagnsgardinen på barnvagnshandtaget med de två extra medföljande ringarna som först träs genom de två öglorna på nederkanten av produkten. Se bild brevid.

Säker att använda
Barnvagnsgardinen är designad att hänga så att det alltid är öppet på sidorna för att tillgodose god luftcirkulation. Fästanordningen med ringar gör att du lätt kan dra barnvagnsgardinen fram och tillbaka och skärma av så mycket eller så lite du behöver. Du kan lätt titta till din baby närsomhelst. Snoddarna på sidorna används till att fästa gardinen på sidorna av barnvagnen när det är väldigt blåsigt.

Multifunktionell
Produkten kan även användas som skydd på bärselen genom att fästas i bärselen med ringarna. På samma sätt kan du använda den som en amningsfilt genom att kroka fast produkten i BH'n eller din tröja!

Material& skötsel 
Den här produkten är producerad i Europa och uppfyller EU's säkerhetskrav.
Tillverkad av 100 % Ekologisk Bomull, BPA fria plastringar och har giftfria tryck.
TVÄTTRÅD: Tvättas i 40°C med liknande färger. Torktumlas ej. Sträck inte tyget runt öljetterna när tyget är blött. Stryk på medelvärme.


- Passar på alla barnvagnar
- Blockerar 99% UVA & UVB
- Lätt att fästa / ta av
- Alltid öppen på sidorna 
- Passar på babyskyddet
- Kan användas som amningfilt och filt till bärselen 
- BPA fri och gjord av 100 % ekologisk bomull