Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
15 träffar
Populärast
Visar 15 av 15 produkter
1

Bikini till barn för badstunderna

Med en söt bikini blir ditt barn extra fint på stranden eller vid poolen! En tvådelad bikini kan man variera genom att använda båda delarna eller bara underdelen. I vårt fina utbud hittar du bikinis som passar både till de allra yngsta och till de lite större barnen. Här klickar du smidigt hem en gullig bikini till ditt barn från populära varumärken som Liewood och Konges Slöjd, alla i söta färger och mönster.

Matchande accessoarer till sommarens badstunder

I de flesta av kollektionerna med badkläder finns matchande baddräkter och badbyxor så att du kan syskon matcha barnen med samma fina mönster. Passa även på att ta en titt på vårt utbud av fina sommaraccessoarer som badponchos, strandhanddukar, solhattar och badskor från samma kollektioner.

Bikinis som tvättas rätt håller längre

Bland våra bikinis till barn hittar du badkläder med högsta möjliga solskyddsfaktor UPF 50+. Detta innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort. Även om badkläder håller hög kvalitet och är testade för att klara blekning av klorerat vatten rekommenderar vi att du tar hand om dem på allra bästa sätt. Läs tvättrådet som du hittar i barnets bikini så håller den längre. Om du tvekar mellan två storlekar så välj den större då badkläder generellt är något mindre i storlek. Här hittar du småmönstrat, gulliga volanger och djärva färger och mönster, allt för att just du ska hitta din favoritbikini!

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.