Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
56 träffar
Populärast
Badcape - Dino Konges Slöjd
Konges Slöjd
Badcape - Dino
Outlet 30%
300 kr429 kr
Visar 24 av 56 produkter

Mysiga badponchos & badcapes för barn

På denna sida hittar du badponcho och badcape för barn och baby.

Med badponchon kan du snabbt och enkelt vira om och torka barnet efter bad. Badcapen passar överallt, efter badet hemma, i badhuset, på stranden eller som morgonrock på morgonen. Med den praktiska luvan sitter ponchon på plats, den torkar håret och förhindrar barnet från att bli kallt. Båda alternativen finns i flera olika färger och mönster.

Vanliga frågor

Vilket material är vanligt för badcaper & badponchos för barn?
Badcaper för barn är vanligtvis tillverkade av absorberande material som frotté eller bomull. Dessa material har god absorptionsförmåga och snabb torkning för att hålla barnet torrt och bekvämt.
Finns det olika storlekar av badcape & badponcho för barn?
Ja, både badcape och badponcho för barn kommer i olika storlekar för att passa olika åldrar och kroppsstorlekar. Det finns vanligtvis alternativ för spädbarn, små barn och äldre barn.
Kan barn använda badcape & badponchos för barn även på stranden?
Ja, badcaper för barn kan användas både efter bad eller dusch och på stranden. De ger ett praktiskt och bekvämt sätt att torka av barnet och skydda det från kyla och vind.
Finns det olika storlekar av badcaper för barn?
Ja, badcaper för barn kommer i olika storlekar för att passa olika åldrar och kroppsstorlekar. Det finns vanligtvis alternativ för spädbarn, små barn och äldre barn.