Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
80 träffar
Populärast
Visar 24 av 80 produkter

Praktiska bad & UV kläder för barn

När den svenska sommaren äntligen kommer finns det inget bättre än att få vistas utomhus med familjen. Kanske gillar ni att grilla? Eller sitta i solen och dricka saft? Klart ni ska göra det! Se bara till att dina barn har på sig sköna och praktiska UV-kläder.

Barn har ömtålig, känslig hud som helst inte ska exponeras för starkt solljus. En behöver inte åka utomlands för att bränna sig i solen - även den svenska vårsolen kan vara farlig. Förutom att du hittar badkläder för barn och smarta kläder och tillbehör så finns här även UV-kläder för bebis. Du kan välja mellan många olika prisklasser och plagg. Låt sommaren börja!

Vanliga frågor

Varför är det viktigt med UV-kläder?
UV-kläder är speciellt utformade för att blockera ultravioletta (UV) strålar från solen. Dessa strålar kan vara skadliga för barnets känsliga hud och ögon. Genom att använda UV-kläder kan man minimera barnets exponering.

Med andra ord – ta det säkra före det osäkra! Våra UV-kläder för baby och barn finns i mängder av modeller och storlekar. F
Behöver jag fortfarande använda solkräm om mitt barn har på sig UV-kläder?
Även om UV-kläder ger ett bra skydd mot solens strålar, rekommenderas det fortfarande att använda solkräm på de delar av kroppen som inte täcks av kläderna, som ansikte, händer och fötter.
Kan barn bära andra kläder över sina UV-kläder?
Ja, barn kan bära andra kläder över sina UV-kläder om det behövs, särskilt om det är kallt eller om de behöver vara klädda för en viss aktivitet.
Kan jag ärva eller köpa begagnade UV-kläder till mitt barn?
Det rekommenderas att köpa nya UV-kläder till ditt barn för att vara säker på att de fortfarande ger tillräckligt skydd. UV-skyddet kan försvagas över tiden eller om plagget har utsatts för slitage.
Kan barn använda UV-kläder när de badar?
Ja, det finns UV-kläder som är speciellt utformade för att bada i.
Vid vilken ålder kan barn börja använda UV-kläder?
Det finns UV-kläder för barn i olika åldrar, inklusive väldigt små barn. Det är aldrig för tidigt att börja skydda barnets hud mot solens skadliga strålar.