Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
20 träffar
Populärast
Visar 20 av 20 produkter
1

Skydda barnens fötter med UV-badskor

Ett par UV-badskor skyddar inte enbart fötternas fotsulor från het sant, vassa stenar och snäckskal utan skyddar även fötternas ovansida mot solens skadliga strålar. Huden på fötterna är ofta extra känslig och det är lätt att bränna fötterna i solen utan skydd. Våra badskor är mjuka och bekväma att ha på sig och passar även som badskor att bära i badhuset då de har en undersida som motverkar att barnet halkar.

Multifunktionella badskor

I vårt stora utbud av praktiska badkläder med UV-skydd ingår även badskor. Ett par bra badskor är mjuka och sköna att bära, både på stranden och i vattnet. De ska skydda fötterna mot vassa stenar och het sand. Att de dessutom skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar är också viktigt då huden på fötterna ofta är extra känslig. Oftast hålls ju fötterna dolda från solljus genom att vi bär strumpor och skor större delen av året. Högsta möjliga solskyddsfaktor UPF 50+ innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort. De flesta badskor har en fiffig undersida som ger ett bra halkskydd, detta gör dem även idealiska att använda i badhus eller runt den blöta poolkanten där ytorna ofta blir hala.

Flera olika modeller

Oavsett om du väljer en modell som mer liknar en strumpa i sitt utförande eller en modell som ser ut mer som en sko i sin design så håller dessa UV-badskor skor vad de lovar. Här hittar du UV-badskor i många fina modeller med läckra motiv och fina färger. De är lätta att ta på och av, materialen torkar snabbt och de skyddar effektivt ditt barns känsliga fötter. Här klickar du smidigt hem badskor till dina barn med trygg och snabb leverans.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.