Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
Visar 14 av 14 produkter
1

Skydda barnens fötter med UV-badskor

I vårt stora utbud av praktiska badkläder med UV-skydd ingår även badskor. Ett par bra badskor är mjuka och sköna att bära, både på stranden och i vattnet. De ska skydda fötterna mot vassa stenar och het sand. Att de dessutom skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar är också viktigt då huden på fötterna ofta är extra känslig.

De flesta badskor har en fiffig undersida som ger ett bra halkskydd, detta gör dem även idealiska att använda i badhus eller runt den blöta poolkanten där ytorna ofta blir hala.

Oavsett om du väljer en modell som mer liknar en strumpa i sitt utförande eller en modell som ser ut mer som en sko i sin design så håller dessa UV-badskor skor vad de lovar. Här hittar du UV-badskor i många fina modeller med läckra motiv och fina färger. De är lätta att ta på och av, materialen torkar snabbt och de skyddar effektivt ditt barns känsliga fötter.

Här klickar du smidigt hem badskor till dina barn med trygg och snabb leverans.

Vanliga frågor

Vilken funktion har bad- och UV-skor?
Bad- och UV-skor har flera funktioner. De skyddar fötterna mot skador från hårda ytor, snäckskal och stenar i vattenmiljön. De ger även ett visst skydd mot solens skadliga UV-strålar när de har inbyggd solskyddsfaktor (UV-skydd).
Varför är UV-skydd viktigt i badskor?
UV-skydd är viktigt för att skydda fötterna mot solens skadliga UV-strålar, särskilt när man vistas i vattenmiljöer där reflektionen av UV-strålarna kan vara stark. Det minskar risken för solbränna.
Vilken ålder är bad- och UV-skor lämpliga för?
Bad- och UV-skor finns i olika storlekar. Hos oss hittar modeller för små såväl något större barn.
Kan bad- och UV-skor användas i poolen?
Absolut! De ger skydd mot hala ytor och minskar risken för halka.
Är bad- och Uv-skor vattentäta?
Oftast inte. Dock är de vanligtvis tillverkade av snabbtorkande material som är vattenavvisande, men inte helt vattentäta.