Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
19 träffar
Populärast
Visar 19 av 19 produkter
1

Håll barnet varmt med en mysig morgonrock

Badrock är ett praktiskt plagg som enkelt håller barnet varmt. Fungerar lika bra som ett värmande plagg direkt på morgonen, som att ta på efter badet och stranden. Här hittar du badrockar i fin design, mjuka material med dragkedja eller skärp i midjan. Svep in din älskling i en mjuk och värmande badrock till barn efter badet eller använd den som morgonrock ovanpå pyjamasen under lata dagar. Här hittar du söta badrockar online till de yngsta familjemedlemmarna. Välj mellan klassiska ränder, söta öron på luvan, pasteller eller mönster, med dragkedja eller skärp i midjan. Hos oss hittar du badrockar i gosig fleece och i skön bomullsfrotté. En fin badrock blir en uppskattad present!

Vanliga frågor

Vad är badrockarna tillverkade i för material?
Hos oss hittar du badrockar i mjuk fleece och extra mjuka badrockar i bomullsfrotté som känns skön mot huden.

Flera av våra leverantörer erbjuder ekologisk bomull i sina badrockar. En badrock blir en fin present och då den inte slits som ett vanligt plagg kan den oftast ärvas av yngre syskon när den vuxits ur. Finns inga syskon som kan ta över så skänk den gärna vidare.
Finns det olika typer av badrockar för barn?
Ja, det finns olika typer av badrockar för barn. De kan variera i design, längd, färg och mönster. Vissa badrockar har även huva för att ge extra värme och torkmöjligheter för håret.
Vilken storlek bör jag välja för en badrock för mitt barn?
Vanligtvis finns badrockar i olika storlekar som anpassas till barnets ålder eller kroppsstorlek. Det kan vara bra att välja en något större storlek om du vill att badrocken ska passa längre och ge utrymme för tillväxt.
Vad är fördelarna med att använda en badrock för barn?
Att använda badrock för barn har flera fördelar. Främst hjälper den till att snabbt torka av barnets hud efter bad eller simning, samtidigt som den ger värme och komfort.