Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
41 träffar
Populärast
Visar 24 av 41 produkter
12

Stort utbud av badbyxor

Sommartid kan ett par badbyxor vara det enda ditt barn har på sig under större delen av dagen. Just därför är det viktigt att hitta en byxa som inte bara är snygg utan även har en skön passform som låter ditt barn röra sig fritt och obehindrat. Gärna med hög solskyddsfaktor i ett snabbtorkande material som andas. Här hittar du precis just det! Välj bland många olika modeller i fina mönster och mjuka material.

Från populära varumärken

Oavsett om du letar efter badshorts, badbyxor med längre ben eller det senaste badmodet tror vi att du kommer att hitta vad du söker här. I vårt sortiment av badbyxor hittar du populära märken som bland andra Mini Rodini, Liewood och Swimpy. Alla med skyddande solskydd så att du som förälder inte behöver oroa dig att din älskling ska bränna sig i solen. Komplettera med en bra solcrème för barn och se till att ta pauser i skuggan emellanåt.

Matchande tröjor, solhattar och baddräkter

Eftersom barn älskar att röra på sig, både i vattnet och på land, är det viktigt att köpa badbyxor som sitter bra och tillåter stor rörelsefrihet. I vårt utbud hittar du badbyxor som inte blir tunga i vattnet och som kan regleras i midjan med hjälp av knytband för perfekt passform. Likaså är ett material som torkar snabbt att föredra. Här hittar du badbyxor med längre ben, byxor i luftig shorts modell och badkläder med mjuk och skön stretch. Från flera av våra tillverkare hittar du matchande baddräkter, bikinis och solhattar så att du kan syskon matcha barnen i familjen. Likaså finns matchande överdelar till flera av badbyxorna.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer