Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
23 träffar
Populärast
Congo Badbyxa - Greige Lindberg
Lindberg
Congo Badbyxa - Greige
Outlet 50%
100 kr199 kr
Congo Badbyxa - Beige Lindberg
Lindberg
Congo Badbyxa - Beige
Outlet 50%
100 kr199 kr
Visar 23 av 23 produkter
1

Stort utbud av badbyxor från populära varumärken

Sommartid kan ett par badbyxor vara det enda ditt barn har på sig under större delen av dagen. Just därför är det viktigt att hitta en byxa med skön passform som låter ditt barn röra sig fritt och obehindrat. Gärna med hög solskyddsfaktor i ett snabbtorkande material som andas. Här hittar du precis just det!

Eftersom barn älskar att röra på sig, både i vattnet och på land, är det viktigt att köpa badbyxor som sitter bra och tillåter stor rörelsefrihet. I vårt utbud hittar du badbyxor som inte blir tunga i vattnet och som kan regleras i midjan med hjälp av knytband för perfekt passform.

Oavsett om du letar efter badshorts, badbyxor med längre ben eller det senaste badmodet tror vi att du kommer att hitta vad du söker här. I vårt sortiment av badbyxor hittar du populära märken. Alla med skyddande solskydd så att du som förälder inte behöver oroa dig att din älskling ska bränna sig i solen. Komplettera med ett bra solskydd för barn och se till att ta pauser i skuggan emellanåt.

Välj bland många olika modeller i fina mönster och mjuka material.

Vanliga frågor

Vilket material används vanligtvis för badbyxor för barn?
Badbyxor för barn tillverkas vanligtvis av material som polyester, nylon eller elastan. Dessa material är lättviktiga, snabbtorkande och har bra elastiska egenskaper för att ge bra passform och rörelsefrihet.
Finns det olika typer av badbyxor för barn?
Ja, det finns olika typer av badbyxor för barn. De kan variera i design, längd, färg och mönster. Det finns både korta badbyxor och längre modeller som når ned till knäna. Vissa badbyxor har även inbyggda blöjfickor för spädbarn.
Vilken storlek bör jag välja för badbyxor till mitt barn?
Badbyxor brukar ha justerbara resårband eller dragsnören för att ge en anpassningsbar passform. Du kan också ta hänsyn till ditt barns vanliga klädstorlek och eventuellt välja en något större storlek för att ge utrymme för tillväxt och rörelsefrihet.
Har man blöja under badbyxorna?
Det går bra att använda en badblöja under badbyxor. Ett barn bör inte bada i vanlig blöja.