Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
121 träffar
Populärast
Visar 24 av 121 produkter

Praktiska solhattar för barn

Glöm inte bort barnets huvud, nacke och öron när du planerar ditt inköp av UV-kläder. En solhatt med högsta UPF, 50+, skyddar barnens känsliga och ömtåliga hud på huvudet, i nacken och på öronen. UV-hattarna har oftast en liten skärm och ett längre bakstycke som hänger ner på ryggen så att hela nacken är täckt. Hattarna går utmärkt att ha på sig i vattnet då de är gjorda i ett snabbtorkande material och matchas fint med UV-kläder från samma märke!

Högsta möjliga skydd

Både små och stora barn har känslig hud. För mycket sol i unga år kan leda till hudförändringar i vuxen ålder, det är därför som det är så viktigt att skydda barnen och se till att de inte bränner sig. Glöm inte bort att skydda ditt barns huvud, nacke och ansikte med en UV-hatt som effektivt filtrerar bort solens skadliga strålar. Tyget agerar som en sköld mot solens strålar, med högsta möjliga UV-skyddsfaktor, UPF 50+. UV-hattarna finns i många fina färger och mönster och matchas lätt med UV-plagg från samma märke. Hattarna är tillverkade i mjukt och stretchigt material som torkar snabbt och kan användas både i vattnet och på land.

Handla UV-kläder online med snabb leverans

I vårt utbud hittar du allt från hela dräkter till badbyxor, baddräkter, shorts, tröjor, solhattar och badskor med ett effektivt UV-skydd. Tänk på att alltid följa tvättrådet på UV-plagget så blir livslängden desto bättre. Hos oss handlar du tryggt med snabb leverans.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.