Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
91 träffar
Populärast
Solhatt Solliden - White Lindberg
Lindberg
Solhatt Solliden - White
Outlet 50%
140 kr279 kr
Visar 24 av 91 produkter

Praktiska solhattar för barn med högsta möjliga skydd

Glöm inte bort barnets huvud, nacke och öron när du planerar ditt inköp av UV-kläder. En solhatt med högsta UPF, 50+, skyddar barnens känsliga och ömtåliga hud på huvudet, i nacken och på öronen. UV-hattarna har oftast en liten skärm och ett längre bakstycke som hänger ner på ryggen så att hela nacken är täckt. Hattarna går utmärkt att ha på sig i vattnet då de är gjorda i ett snabbtorkande material och matchas fint med UV-kläder.

UV-hattarna finns i många fina färger och mönster och matchas lätt med UV-plagg från samma märke. Hattarna är tillverkade i mjukt och stretchigt material som torkar snabbt och kan användas både i vattnet och på land.

Vanliga frågor

Vilken ålder är lämplig för att börja använda solhattar på barn?
Det är bäst att börja använda solhattar på barn från spädbarnsåldern. Det finns solhattar i olika storlekar och stilar som är anpassade för olika åldrar.
Vilken typ av solhatt är bäst för barn?
En bra solhatt för barn bör ha en bred skärm som täcker ansiktet och ger skugga för ögonen. Det är också bra om hatten har en nackskydd för att skydda nacken från solen.
Kan barn bära solhattar när de badar?
Absolut! Så länge barnet fortfarande sitter vid vattenbrynet och leker går det jättebra att använda solhatt.
Hur kan jag få mitt barn att bära solhatt?
För att få barnet att bära solhatt kan du göra det till en rolig och positiv upplevelse. Låt barnet vara med och välja sin egen solhatt med en favoritfärg eller ett roligt mönster. Visa också själv goda exempel genom att bära en solhatt själv.