Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Praktiska baddräkter för barn

Gassande sol, magiska sandslott, plask i poolen och glassar som smälter. Med en fin baddräkt som torkar snabbt är ditt barn redo för sommaräventyr!

I vårt utbud av badkläder till barn och baby hittar du välsittande och bekväma baddräkter från flera omtyckta och välkända varumärken. Söta volanger, smock, långa ärmar, färgglad, roliga mönster eller det senaste modet? Vi har något för alla! Bland våra baddräkter till barn hittar du varianter med högsta möjliga solskyddsfaktor UPF 50+, vilket skyddar barnet väl i solen. Oavsett om det är vid poolen, på stranden eller vid simlektioner, erbjuder baddräkter för barn en kombination av funktionalitet och stil för att göra badupplevelsen rolig och bekväm.

Vanliga frågor

Hur vet jag vilken storlek jag ska ta?
Om du tvekar mellan två storlekar - välj den större! Då badkläder generellt är något mindre i storlek. I vårt sortiment hittar du baddräkter som passar lika bra till sommarens alla utflykter som till vinterns besök på badhuset.
Hur tvättar jag en baddräkt?
Även om våra badkläder håller hög kvalitet och är testade för att klara blekning av klorerat vatten rekommenderar vi att du tar hand om dem på allra bästa sätt. Läs tvättrådet som du hittar i baddräkten så håller den längre.
Vilka material används vanligtvis för baddräkter för barn?
Baddräkter för barn tillverkas vanligtvis av elastiska material som nylon, polyester eller elastan. Dessa material är snabbtorkande och ger en bra passform.