Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
56 träffar
Populärast
Visar 24 av 56 produkter

Bada utan oönskade olyckor i poolen

Med ett par badblöjor eller blöjbadbyxor kan du låta familjens minsting bada tryggt i poolen utan att bekymra dig om ovälkomna överraskningar. Badblöjor kan användas med eller utan badblöja under och motverkar effektivt oönskat läckage. Våra badblöjor sitter bekvämt och passar lika bra till baby simskolans pool som till bad i havet. I vårt stora utbud hittar du badblöjor från alla ledande märken i många fina färger och mönster.

Perfekt passform

Oavsett om ni ska besöka simhallen eller doppa er i havet så känns det bra att veta att barnets badbyxor håller tätt. Med hjälp av mjuk elastisk resår runt barnets ben, reglerbar dragsko i midjan och en fodrad insida håller våra badblöjor tätt med en perfekt passform. Den fodrade insidan är förstärkt och fångar upp små olyckor.

Miljövänligt alternativ

Genom att använda badblöjor som kan användas om och om igen (istället för en engångs-variant) sparar du både pengar och miljön. Våra utvalda badkläder håller genomgående hög kvalitet och är testade för att klara blekning av klorerat vatten, vi rekommenderar ändå att du tar hand om dem på allra bästa sätt. Läs tvättrådet som du hittar i badbyxan så håller den längre.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer