Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
37 träffar
Populärast
Badblöja Havet Blå Swimpy
Swimpy
Badblöja Havet Blå
Outlet 70%
36 kr119 kr
Badblöja Nappy Flower Swimpy
Swimpy
Badblöja Nappy Flower
Outlet 50%
60 kr119 kr
UV-Badblöja - Rosa Geggamoja
Geggamoja
UV-Badblöja - Rosa
Outlet 50%
140 kr279 kr
Badblöja Ash - Greige Lindberg
Lindberg
Badblöja Ash - Greige
Outlet 50%
100 kr199 kr
Visar 24 av 37 produkter
12

Bada utan oönskade olyckor i poolen

Genom att använda badblöjor som kan nyttjas om och om igen (istället för en engångs-variant) - sparar du både pengar och miljön. Med ett par badblöjor eller blöjbadbyxor kan du låta familjens minsting bada tryggt i poolen utan att bekymra dig om ovälkomna överraskningar. Badblöjor motverkar effektivt oönskat läckage. Hela vårt sortiment av badblöjor sitter bekvämt och passar lika bra till simskolans pool som till bad i havet.

Med hjälp av mjuk elastisk resår runt barnets ben, reglerbar dragsko i midjan och en fodrad insida håller våra badblöjor tätt med en perfekt passform. Den fodrade insidan är förstärkt och fångar upp små olyckor.

I vårt stora utbud hittar du badblöjor från alla ledande märken i många fina färger och mönster.

Vanliga frågor

Hur fungerar en badblöja för barn?
Badblöjan är utformad för att användas när barnet är i vatten. Den är utformad för att hålla innehåll som kiss eller avföring inuti blöjan och förhindra att det läcker ut i vattnet.
Hur vet jag om en badblöja är korrekt i storlek?
Det är bäst att följa tillverkarens storleksguide för att välja rätt storlek för ditt barn. Vanligtvis kan du följa barnets vikt och ålder för att hitta rätt storlek – denna information hittar du i respektive produktbeskrivning.
Hur tar man på och tar av en badblöja?
Badblöjor kan ha olika design och stängningsmetoder, så det är bäst att följa tillverkarens anvisningar. Vanligtvis har de kardborreband, elastiska sidor eller knappar för att enkelt kunna tas av och på.
Kan badblöjor användas flera gånger?
Vissa märken erbjuder tvättbara alternativ, vilket kan vara mer kostnadseffektiva på lång sikt. Sedan finns det badblöjor tillverkade för engångsbruk och bör kasseras efter användning - vilket kan vara fördelaktigt att använda sig av under exempelvis badbyxor.