Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bikini

 

Filtrera

Liewood

Pris

21produkter

Matchande accessoarer till sommarens badliv

I de flesta av kollektionerna med badkläder finns matchande baddräkter och badbyxor så att du kan syskonmatcha barnen med samma fina mönster. Passa även på att ta en titt på vårt utbud av fina sommaraccessoarer som badponchos, strandhanddukar, solhattar och badskor från samma kollektioner.


Bikinis som tvättas rätt håller längre

Bland våra bikinis till barn hittar du badkläder med högsta möjliga solskyddsfaktor UPF 50+. Detta innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort. Även om badkläder håller hög kvalitet och är testade för att klara blekning av klorerat vatten rekommenderar vi att du tar hand om dem på allra bästa sätt. Läs tvättrådet som du hittar i barnets bikini så håller den längre. Om du tvekar mellan två storlekar så välj den större då badkläder generellt är något mindre i storlek. Här hittar du småmönstrat, gulliga volanger och djärva färger och mönster, allt för att just du ska hitta din favoritbikini!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30