Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Yema Tie Bärsele Jewels of Nature - Dark Blue Cybex
Yema Tie Bärsele Jewels of Nature - Dark Blue Cybex
Yema Tie Bärsele Jewels of Nature - Dark Blue Cybex
Platinum
Cybex
(0)

Yema Tie Bärsele Jewels of Nature - Dark Blue

3 099 kr
Online
Snart i lager - beräknad leverans 3-14 arbetsdagar
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Jewels of Nature - YEMA Tie Bärsele är starkt inspirerad från internationella modedesigners . YEMA sätter därför inte bara ny standard för för funktionalitet, utan också inom iögonfallande design. YEMA har nämligen ett antal dolda funktioner, som inte kan ses med blotta ögat. I barnets första månader är det viktigt att ha så mycket fysisk kontakt som möjligt. Cybex bärsele skapar ett speciellt band mellan föräldrar och barn, och ger en känsla av trygghet. När barnet ligger på bröstet, känner barnet hjärtslagen, som barnet känner igen från livmodern. Kroppskontakt , värme och lukt gör att ditt barn känner sig trygg och skyddad. 
 
Använd från: nyfödd - 2 år / 3,5 kg - 15 kg
 
Egenskaper: 
  • Multifunktionell huvud och nackstöd för spädbarn i alla storlekar
  • Ergonomisk sittställning tack vare reglerbar panel inne i höftselen
  • Bekväma axelband som kan korsas eller placeras parallelt
  • Mjuka, dekorativa och skyddande vingar
  • 100% bomull, garanterar en bekväm och ett perfekt ryggstöd
  • Vadderad höftbälte för långvarig komfort med säkerhetsslingan 
 
Ergonomisk bärsele
Tack vare den dolda, justerbart sätepanelen och det justerbara huvudstödet kan bärselen växa med barnet. Den kan användas direkt från födseln och upp till 2 år (3,5 kg-15kg,ungefär 86cm) och erbjuder 3 bär positioner: mot bärarens framsida, på höften och ryggen
 
Flera olika bärpositioner
En välbekant röst, en behaglig värme och en unik doft - en bärsele är det viktiga banden mellan barn och föräldrar. Att bära sitt barn skapar förtroende mellan föräldrar och barn och stimulerar samtidigt barnets kognitiva utveckling. Den korrekta bärposisionen placerar barnet i det rekommenderade höftspridnings läge där vikten avlägsnas från höfterna, så att höftlederna kan utvecklas på rätt sätt. En bärsele ger högsta grad av rörlighet, medan ditt barn sitter säkert och trygt, du har händerna fria att klara av dina vardagliga uppgifter.
 
Mage position
Små bebisar ska bäras vänd mot bärarens bröst. Selen främjar korrekt läge, samt hjälper lederna att utvecklas ordentligt.
 
Höft position
Barn som kan hålla upp sitt eget huvud (från ca 3 månader) kan också bäras på höften. Det ger dem möjlighet att vila mot sin mors axel och utforska världen omkring sig.
 
Rygg position
Barn med bra huvud kontroll och balans (från ca 6 månader) kan bäras i YEMA på bärarens rygg, så kan föräldrarna enkelt bära barnets vikt

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.