Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
68 träffar
Populärast
Priam Duovagn 2022 Cybex
Cybex
Priam Duovagn 2022
Platinum
16 397 kr
E-Priam Duovagn (2022) Cybex
Cybex
E-Priam Duovagn (2022)
Platinum
20 790 kr
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
11 570 kr
E-Priam Duovagn (2021) Cybex
Cybex
E-Priam Duovagn (2021)
Platinum
18 070 kr
Visar 24 av 68 produkter

Cybex barnvagnar – snygga, smidiga och med ständig säkerhet

Allt från första vagnen till sulkys och kompletta travelsystem – CYBEX erbjuder lättviktsvagnar som är kompakta, flexibla, funktionella och snygga – perfekt anpassade till de moderna föräldrarnas livsstil. Alla Cybex barnvagnar underlättar livet med barn och gör promenaderna njutbara för både barn och förälder. Cybex är världsledande i fråga om barnsäkerhet, men även ett innovativt livsstil- och modemärke. Förutom att varumärkets barnvagnar erbjuder god ergonomi för barnet, är alla vagnar lättkörd och smidig att hantera. De allra flesta barnvagnar erhåller även ett stort utbud av olika färger där det ibland också designas vissa Limited edition-kollektioner med coola mönster och uttryck. Hos oss på BabyWorld hittar du ett stort utbud av olika vagnar från Cybex. Allt från sittvagnar, duovagnar, springvagnar och resevagnar.

Vanliga frågor

Vad ska man tänka på vid köp av en barnvagn?

Först och främst kan det vara bra att fundera på vad som är viktigt för er som familj, samt när ni väntas använda vagnen. Miljö och eventuellt underlag som vagnen ska komma att ta sig an kan vara bra att ha i beaktning. Önskar ni en vagn som barnet kan växa tillsammans med kan det vara bra att köpa en duovagn som erhåller både liggdel och sittdel. Hos oss på BabyWorld hittar ni även paket där babyskydd är inkluderat. Ett babyskydd kan du, beroende på modell, ha både i bilen samt på chassit.

Var tillverkas Cybex barnvagnar?

Cybex barnvagnar tillverkas i Kina. Sedan 2014 har Cybex gått ihop med Goodbaby international Holdings Limited, som har sitt huvudkontor i Kina. Goodbaby är världsledande i produktionen av barnprodukter och har mer än 25 års erfarenhet. Goodbaby sätter standarden globalt för säkerhet, utveckling, design och tillverkning.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer