Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Gazelle S Duovagn Cybex
Gazelle S Duovagn Cybex
Gazelle S Duovagn Cybex
Gazelle S Duovagn Cybex
Gazelle S Duovagn Cybex

Gazelle S Duovagn

 1. 1.
  Välj variant:
  -

  Moon Black
  Seashell Beige
  Lava Grey
  Ocean Blue
  Sky Blue
 2. 2.
  Liggdel:
  -

  Moon Black
  Lava Grey
  Ocean Blue
  Seashell Beige
  Sky Blue
11 195 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Varje familj är olika - men Gazelle S sittvagn passar alla! I och med att sittdelen går att fälla ned till ergonomiskt liggande läge är vagnen klar att användas från och med att bebisen är alldeles nyfödd. Cybex Gazelle är barnvagnen som växer med din familj. Den går att göra om till över 20 olika kombinationer: enkelvagn, syskonvagn eller tvillingvagn. Välj själv! Ett plus är också stora shoppingkorgen som fästes på chassit. Upptäck vagnen med alla möjligheter som dessutom kan bli till ett kompakt paket som hopfälld.

Trotts vagnens storlek fälls Gazelle S enkelt ihop kompakt och passar praktiskt in i nästan vilken bil ni än har! När det är dags för att fälla upp vagnen igen gör du det hur enkelt som helst. Cybex unika endragssele gör det okomplicerat att säkra ditt barn på några sekunder. Vagnen erbjuder även en generös nedre varukorg samt en avtagbar shoppingkorg som ingår i varje förpackning - med 23 kg kapacitet sammanlagt! Vagnens sufflett är stor och skyddar den lilla mot både blåst, regn och soligt väder. Med ett tyg som erhåller UPF50+ och nätfönster för bästa asningsförmåga får den lilla frisk luft och cirkulation under varma dagar. Vagnens styre kan du enkelt justera med en hand, så att du kan hitta den perfekta styrnivån för din egen längd.

Med praktiskt taget oändliga inställningsmöjligheter är Gazelle S en familjevagn som alltid har en lösning: redo för just din familj.


Nytt:

-Ny selesjustering på sittdel – kan justeras och spännas samtidigt med ett enkelt drag och påminner om justeringen av selar på bilbarnstolar (jämfört med standard att justera varje sele individuellt). Barnet kan snabbt och lätt spännas fast i vagnen så att det alltid sitter säkert.

-Stänkskydd på framhjulet så att barnet slipper få smuts och lera från hjulen.

-Ny snygg design i flera fina färger.

-Mer premium i stilen med läderhandtag vs tidigare skumhandtag på svarta varianten.


Gazelle S liggdelen gör det vardagliga livet likväl familjeresan enkel direkt från födseln. Enkel hantering och mjuk komfort för din lilla. 

Oavsett om du välkomnar bebis nummer ett eller har dubbelt så roligt med tvillingar, lovar Gazelle S Cots komfort och skydd från början. Matchande färger och designdetaljer hjälper barnsängarna att smälta perfekt med din Gazelle S-vagn. Klicka en eller två på Gazelle S barnvagnsram efter behov.Ett bekvämt bärhandtag hjälper dig att lyfta spjälsängen utan att väcka din passagerare – särskilt användbart om du måste bära två! Ett XXL SPF50+ sufflett ger skugga och skydd, och den rymliga interiören och den mjuka madrassen ger generös komfort under de första sex månaderna.

Specifikationer

Paket: Gazelle S Duovagn

Recensioner

Utvalt till dig