Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
46 träffar
Populärast
E-Priam Duovagn Cybex
Cybex
E-Priam Duovagn
Platinum
20 785 kr
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
16 395 kr
Visar 24 av 46 produkter
12

Duovagn & kombivagn - vi har flera alternativ

Är du på jakt efter en praktiska duo- eller kombivagn? Då har du kommit helt rätt. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av bägge vagntyper på denna sida – i flera olika utföranden! En duo- alternativt kombivagn underlättar era framtida promenader under lång tid framöver. Hos oss hittar du vagnar från flera välkända och populära varumärken som Joolz, Britax, Cybex, och Bugaboo för att nämna några. Se dig om och hitta din favorit!

Vanliga frågor

Vad är en duovagn?
En duovagn har två utbytbara delar, en liggdel och en sittdel. I och med detta kan barnet använda barnvagnen från födseln och i flera år framåt.
Vad är en kombivagn?
En kombivagn består av en sittvagn med fullt liggläge, med tillhörande mjuk-eller hårdlift. Barnvagnen kan användas från födseln och i flera år framåt.
Kombivagn eller duovagn?
Duovagnen passar sig utmärkt för familjer som rör sig i olika miljöer. Hos oss finns ett brett utbud av duovagnar som erhåller både vanliga, punkteringsfria hjul samt outdoorhjul. I och med duovagnens två olika delar kan du räkna med att barnet både ligger och sitter bekvämt och säkert i flera år.

Kombivagnen passar familjer som söker en så smidig lösning som möjligt. Bor ni litet? Har lägenhetshuset ingen hiss? Bor ni i stan? Till skillnad från en duovagn erhåller en kombivagn enbart två delar. I och med att sittvagnen erbjuder fullt liggläge går den med hjälp av en mjuk- eller hårdlift användas från födseln och flera år framåt.

Alla familjers behov ser olika ut – vagnmodeller också!
Hur väljer jag rätt?
Eftersom det finns så många olika barnvagnar att välja mellan kan det kännas något överväldigande. Är du osäker på vad som kommer passa just er bäst bör du fundera över följande:

- Hur ser er vardag ut?
- När kommer ni använda vagnen?
- På vilka underlag kommer vagnen användas?
- Kommer barnvagnen ofta att behöva tas med i bilen?
- Bor ni i lägenhet med eller utan hiss?

Efter du kommit fram till vilken slags barnvagn du tänkt köpa, kan du alltid sortera utbudet! Se vilken vagn som är populärast, billigast eller nyast. Kom ihåg att den perfekta barnvagnen är helt olika för olika familjer. Det gäller att hitta en barnvagn som är perfekt för just dig och ditt barn. Kom ihåg att vi på BabyWorld även erbjuder många fler produkter till barnet.