Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
91 träffar
Populärast
Priam Duovagn 2022 Cybex
Cybex
Priam Duovagn 2022
Platinum
16 397 kr
Smile 3 Duovagn Britax
Britax
Smile 3 Duovagn
Premium Line
6 495 kr
Smile 4 Duovagn Britax
Britax
Smile 4 Duovagn
Premium Line
9 495 kr
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
11 570 kr
E-Priam Duovagn (2022) Cybex
Cybex
E-Priam Duovagn (2022)
Platinum
20 790 kr
Visar 24 av 91 produkter

Duovagn & kombivagn - vi har flera alternativ

Är du på jakt efter praktiska duovagnar och kombivagnar? Då har du kommit helt rätt. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av bägge vagntyper här på denna sida. Det är lätt att förstå varför duovagnar och kombivagnar blir mer och mer populära. Eftersom duovagnen har två utbytbara delar, en liggdel och en sittdel, kan barnet använda barnvagnen från födseln upp till de första två till tre åren.

Hitta en duovagn eller kombivagn som passar just dig

Hos kombivagnen går det att både ligga och sitta men här justeras liften istället för att byta ut hela ligg-/sittdelen. Bägge har olika fördelar och du hittar flera alternativ att välja mellan här hos oss. Bägge är också bra investeringar eftersom de går att använda under många år. Hos oss på BabyWorld hittar du vagnar från flera välkända och populära varumärken, från Stokke till Joolz och Britax för att nämna några. Eftersom det finns så många olika barnvagnar att välja mellan kan det bli svårt att veta vilken man bör beställa. Vårt tips är att du faktiskt tänker igenom hur din vardag ser ut samt hur och när du kommer att använda barnvagnen. Om du vet att barnvagnen ofta kommer att behöva tas med i bilen kan det passa bra att välja en modell som passar just din bil. Du kan alltid sortera utbudet för att se vilka barnvagnar som är populärast eller billigast. Kom ihåg att den perfekta barnvagnen är helt olika för olika familjer. Det gäller att hitta en barnvagn som är perfekt för just dig och ditt barn. Kom ihåg att vi på BabyWorld även erbjuder många fler produkter till barnet. Förutom duovagnar och kombivagnar kan du även hitta joggingvagnar, syskonvagnar, sulky- och resevagnar, traditionella sittvagnar och mycket mer. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta barnvagnen redan idag.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer