Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
259 träffar
Populärast
Visar 24 av 259 produkter

Barnvagnsdelar och reservdelar för dig och ditt barnvagn

Har du råkat tappa bort bygeln till din barnvagn eller har däcket fått punktering? Oroa dig inte! På denna sida har vi samlat ett brett utbud av lösa barnvagnsdelar och reservdelar till barnvagnar. Oavsett om du behöver ersätta en trasig del, ge din vagn en ny stil med en ny färg på suffletten eller bygga en helt ny barnvagn från grunden med lösa delar, så hittar du det du söker här! Vi erbjuder bland annat chassin, suffletter, klädslar, stylingset, innerslangar, terränghjul, lekbrickor med mera. Använd gärna våra filter för att enkelt hitta det du söker baserat på kategori eller varumärke.

Vanliga frågor

Vilka typer av barnvagnsdelar kan jag hitta?
Du kan hitta en mängd olika barnvagnsdelar, inklusive chassin, ligg- och sittdelar, suffletter, klädslar, hjul, byglar, lekbrickor och mycket mer.
Vad är skillnaden mellan ligg- och sittdelar?
Liggdelen är vanligtvis för spädbarn och ger dem en platt och bekväm yta att ligga på. Sittdelen är designad för äldre barn som kan sitta upp själva. Den har en upprätt sittställning och ofta en justerbar ryggstöd.
Kan jag byta ut delar på min befintliga barnvagn?
Ja, många tillverkare erbjuder reservdelar som gör det möjligt att byta ut trasiga eller slitna delar på din barnvagn. Du kan också ha möjlighet att uppgradera eller byta ut delar för att anpassa din vagn efter dina behov och preferenser.
Vilka märken av barnvagnsdelar finns tillgängliga?
Det finns många olika märken som tillverkar barnvagnsdelar. Vanliga varumärken inkluderar Bugaboo, Britax, Joolz, Besafe, Najell och många fler.
Kan jag byta färg på min barnvagns sufflett eller klädsel?
Ja, många tillverkare erbjuder olika färger och mönster på suffletter och klädslar för att du ska kunna anpassa din barnvagn efter din personliga stil och preferenser.
Vilka fördelar finns det med att byta till terränghjul?
Terränghjul ger bättre grepp och stabilitet när du använder din barnvagn på ojämn terräng eller i terrängförhållanden. De kan vara särskilt användbara om du planerar att använda din barnvagn för promenader i skog, parker eller på grusvägar.
Hur vet jag vilka reservdelar jag behöver för min barnvagn?
Det är bäst att kontakta tillverkaren eller kolla i bruksanvisningen för din specifika barnvagn för att få exakt information om vilka reservdelar som är kompatibla och rekommenderade för din modell.