Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
59 träffar
Populärast
Visar 24 av 59 produkter

Sufflet & styling kit till barnvagn

Att skaffa en sufflett till din barnvagn har många fördelar för ditt barn. Suffletter är perfekta skydd mot det mesta och i vårt sortiment kan du även hitta riktigt snygga designer som piffar upp barnvagnen ordentligt. Genom att sätta fast en sufflett på din barnvagn skyddar den mot både solens starka strålar och skapar en behaglig skugga som är svalkande och gör det enklare att somna. Dessutom skyddar de mot vind och regn, vilket kan vara skönt så att barnet inte blir kallt.

Vackra och smarta suffletter från olika märken

Suffletter är perfekta redskap för att göra vistelsen i vagnen behagligare och för att skydda barnet mot vädret. När ni är ute och går i sommarvärmen kan solens starka strålar vara skadligt för barnets känsliga hud och vara besvärande för ögonen. När du kopplar fast en sufflett på barnvagnen skapar du en behaglig och svalkande skugga som skyddar barnet och gör det enklare att somna. För taskiga väderlekar som blåst och regn kan suffletter också ha en stor betydelse skyddande egenskaper. I vårt sortiment av suffletter hittar du smarta suffletter av hög kvalitet från olika märken och som även kommer i många olika spännande och snygga designer.

Här hittar du en bra sufflett till barnvagn för ett bra pris

I vårt sortiment av suffletter hittar du modeller som passar till både sittvagnar och liggvagnar. Förutom att skydda barnet så har vi även ett brett utbud av snygga designer som gör barnvagnen till ett riktigt blickfång. Här kan du välja mellan neutrala och stilrena suffletter eller färgglada och mönstrade. Genom att klicka vidare på varje sufflett för barnvagn så kan du läsa mer om deras specifika egenskaper och detaljer och jämföra dem med varandra för att hitta den som passar er bäst. Handla dina produkter smidigt online från vår hemsida med både snabba leveranser och till ett bra pris.