Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
39 träffar
Populärast
Sleek Sibling Seat Grey Melange Thule
Thule
Sleek Sibling Seat Grey Melange
Outlet 30%
1 746 kr2 495 kr
Sports ZENO Sittdel - Medal Grey Cybex
Cybex
Sports ZENO Sittdel - Medal Grey
Outlet 70%
870 kr2 899 kr
+2
Sports ZENO Sittdel - Bleached Sand Cybex
Cybex
Sports ZENO Sittdel - Bleached Sand
Outlet 70%
870 kr2 899 kr
+2
Sports ZENO Sittdel - All Black Cybex
Cybex
Sports ZENO Sittdel - All Black
Outlet 70%
870 kr2 899 kr
+2
Sports AVI Sittdel - Silver Pink Cybex
Cybex
Sports AVI Sittdel - Silver Pink
Outlet 70%
555 kr1 849 kr
Sports ZENO Sittdel - Silver Pink Cybex
Cybex
Sports ZENO Sittdel - Silver Pink
Outlet 70%
870 kr2 899 kr
+2
Visar 24 av 39 produkter
12

Sittdelar till barnvagn

Gör vagnen komplett och riktigt bekväm genom att införskaffa en bra sittdel till din barnvagn. När ditt barn har blivit lite äldre kan liggdelen bytas ut mot en sittdel som gör färden bekväm och även roligare, nu kan bebisen nämligen se allt som händer runtomkring när ni är ute och går. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av sittdelar med olika funktioner och positiva egenskaper. Hitta den sittdel till barnvagn som uppfyller dina behov och dessutom till ett bra pris.

Köp en ergonomisk sittdel till barnvagn

Genom att köpa en ergonomisk sittdel till din barnvagn kan du ge ditt barn en bekvämlighet som är anpassad efter barnets kropp. Så fort barnet har nått en ålder som gör att det är dags att byta ut liggdelen mot en sittdel så finns det mycket här att välja mellan. Med olika former, designer, storlekar och egenskaper så kan du enkelt hitta en som passar ditt barn och dina behov bäst. Vi har sittdelar från olika märken där alla håller en hög standard och olika finesser. Välj exempelvis en sittdel som går att förlänga, en sittdel som också kan vara en liggdel, en sittdel för syskon eller mycket mer. Våra sittdelar är gjorda av slitstarka material som gör att de håller sin kvalitet längre, har sköna vadderingar för en behaglig färd samt justerbara fotstöd.

Hitta din sittdel till barnvagn till ett bra pris

Tack vare vår prisgaranti garanteras du alltid att hitta högkvalitativa produkter till det absolut bästa priset. Förutom smarta och bekväma sittdelar så kan du även hitta mängder av olika delar och tillbehör till din vagn hos oss. Shoppa allt du behöver till ditt barn här hos oss online eller i någon av våra fysiska butiker.