Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
12 träffar
Populärast
Visar 12 av 12 produkter
1

Reservdelar till barnvagn

Bland våra smarta och praktiska reservdelar för barnvagn kan du enkelt och smidigt reparera din vagn på egen hand och spara pengar. Oavsett hur tålig och hög kvalitet en vagn har så händer olyckor som att däcket får punktering, slits eller att luften går ut. Därför kan du hitta flera olika innerslangar och pumpar i vårt sortiment, men även en massa andra tillbehör som du kan använda till din vagn för att göra den säkrare och mer praktisk.

Flera reservdelar för din barnvagn

En vagn används ofta och på olika underlag, något som självklart sliter på däcken i längden. Luften kan försvinna och det kan även hända att däcken får punktering eller att de slits ut. I vårt breda sortiment av reservdelar för barnvagn kan du hitta både innerslangar, pumpar och nya hjul som gör att du enkelt kan reparera din vagn själv och spara pengar istället för att lämna in den och få den fixad. För dig som även använder vagnen vid jogging och har installerat bromsar så har vi även bromsvajer som du kan köpa om dina existerande har slitits sönder.

Hitta dina tillbehör och reservdelar online

Vi har gjort det enkelt för dig att kunna reparera din barnvagn på egen hand. Handla dina reservdelar för barnvagn smidigt online på vår hemsida eller besök någon av våra fysiska butiker. I vårt sortiment hittar du även andra smarta tillbehör såsom byglar och remmar till sele som ökar barnets säkerhet, sidokorg som ger plats för saker att ta med på färden, en massa pluggar och spännen och mycket mer. Hos oss hittar du alltid produkter av hög kvalitet och till bra priser. När du handlar av oss får du även olika former av garantier såsom prisgaranti och förlossningsgaranti, samt öppet köp i 365 dagar. Väljer du att handla online kan du njuta av våra snabba leveranser.