Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
30 träffar
Populärast
Spring Bygel Thule
Thule
Spring Bygel
Rabattkod
343 kr
Fox Snacktray Bugaboo
Bugaboo
Fox Snacktray
Rabattkod
490 kr
Mondo Bygel Elodie
Elodie
Mondo Bygel
Rabattkod
399 kr
VISTA Snacktray UPPAbaby
UPPAbaby
VISTA Snacktray
Rabattkod
429 kr
Bee Tray - Svart Bugaboo
Bugaboo
Bee Tray - Svart
Rabattkod
536 kr
Snack Tray Black Stokke
Stokke
Snack Tray Black
Rabattkod
295 kr
Sleek Snack Tray Thule
Thule
Sleek Snack Tray
Rabattkod
379 kr
Priam Snacktray Cybex
Cybex
Priam Snacktray
Rabattkod
577 kr
Visar 24 av 30 produkter
12

Byglar & lekbrickor till barnvagn

Gör barnvagnen både säker och rolig med hjälp av våra många byglar & lekbrickor. Genom att sätta fast en bygel på din barnvagn får du en extra säkerhet som gör att barnet sitter kvar och även har något att hålla i. Denna bygel kan även användas som handtag när vagnen är hopfälld och du vill bära in den i exempelvis bilen. Själva lekbrickan blir en rolig detalj för barnet, här får barnet plats att leka med sina leksaker och många är även utformade för att ha plats med både dryck och mat för resan.

Smidigt och roligt med byglar & lekbrickor

Att köpa en bygel till barnvagn är både smart och säkert. Den ger barnet en extra säkerhet under hela åkturen i vagnen då det är svårare att ta sig ut vagnen och för att den går att hålla i. I vårt sortiment hittar du flera olika byglar som du enkelt kan haka fast i vagnen. Vill du göra bygeln mjukare och skönare så kan du även kombinera med våra bygelöverdrag. När vagnen är hopfälld så kan bygeln även fungera som ett smart handtag när du vill lyfta upp vagnen och placera den i bagaget på bilen, något som är väldigt smidigt. En lekbricka ökar glädjen i vagnen för varje barn. Här möjliggörs lekandet med leksakerna eftersom de har en platt bas att placera leksakerna på och även leka med dem. Du hittar flera lekbrickor med olika utformningar för att kunna hitta den som passar er bäst. Många av lekbrickorna kommer även med ett hål där en dryck kan placeras.

Köp dina byglar & lekbrickor här

Hos oss kan du enkelt och smidigt köpa dina byglar & lekbrickor online. Vi erbjuder alltid garantier och 365 dagars öppet köp. För dig som önskar besöka någon av våra fysiska butiker är varmt välkomna.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer