Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
21 träffar
Populärast
Fox Snacktray Bugaboo
Bugaboo
Fox Snacktray
Outlet 30%
441 kr630 kr
Aer Bygel - Brown Carbon Joolz
Joolz
Aer Bygel - Brown Carbon
Outlet 50%
198 kr395 kr
Dune/Reef Bricka Silver Cross
Silver Cross
Dune/Reef Bricka
Förhandsboka
549 kr
Visar 21 av 21 produkter
1

Byglar & lekbrickor till barnvagn

Gör barnvagnen både säker och rolig med hjälp av våra många byglar & lekbrickor. Genom att sätta fast en bygel på din barnvagn får du en extra säkerhet som gör att barnet sitter kvar och även har något att hålla i. Denna bygel kan även användas som handtag när vagnen är hopfälld och du vill bära in den i exempelvis bilen. Själva lekbrickan blir en rolig detalj för barnet, här får barnet plats att leka med sina leksaker och många är även utformade för att ha plats med både dryck och mat för resan.

Smidigt och roligt med byglar & lekbrickor

Att köpa en bygel till barnvagn är både smart och säkert. Den ger barnet en extra säkerhet under hela åkturen i vagnen då det är svårare att ta sig ut vagnen och för att den går att hålla i. I vårt sortiment hittar du flera olika byglar som du enkelt kan haka fast i vagnen. Vill du göra bygeln mjukare och skönare så kan du även kombinera med våra bygelöverdrag. När vagnen är hopfälld så kan bygeln även fungera som ett smart handtag när du vill lyfta upp vagnen och placera den i bagaget på bilen, något som är väldigt smidigt. En lekbricka ökar glädjen i vagnen för varje barn. Här möjliggörs lekandet med leksakerna eftersom de har en platt bas att placera leksakerna på och även leka med dem. Du hittar flera lekbrickor med olika utformningar för att kunna hitta den som passar er bäst. Många av lekbrickorna kommer även med ett hål där en dryck kan placeras.

Köp dina byglar & lekbrickor här

Hos oss kan du enkelt och smidigt köpa dina byglar & lekbrickor online. Vi erbjuder alltid garantier och 365 dagars öppet köp. För dig som önskar besöka någon av våra fysiska butiker är varmt välkomna.